DMOZ e ca si PR , e dorit prea mult pentru ce beneficii aduce.
Exista altele mai importante de facut.
DMOZ e ca si PR , e dorit prea mult pentru ce beneficii aduce.
Exista altele mai importante de facut.
Aprob.La fel ca pagerankul.Ce iti foloseste pr daca tie iti trebuie trafic pentru reclama.La cat de mult am muncit pentru a intra in DMOZ mi s-a acrit acest proiect si nu ma mai lupt pentru a ajunge acolo.Este doar un director marca google foarte avantajat de acest motor.
Mai degraba se face promovare pentru a se mari traficul...
Si eu ma chinui de vreo 2 ani sa intru in dmoz cu regim hotelier...dar nimic..am tot schimbat la site ce nu am facut...aiurea
si uite ca am gasit si ultima incercare inscrieri in dmoz esuate. se intampla pe 20th February 2009 ..cum trec anii...si nu cred ca gresesc la titlu ca este simplu " Regim hotelier " la descriere am incercat de toate fara cuvinte cheie fara nimic, m-am mai inspirat din cele site-urile inscrise , am pus diacritice...continutu site-ului l-am mai schimbat ...
![]()
Ultima modificare făcută de Carcotas; 5th February 2010 la 19:02.
Hobart pai pana acum am avut denumirea firmei pe toate paginile in dreapta sus scris mare "REGIM HOTELIER @ ... " dar degeaba , am scos recent, iar detaliile de contact sunt la sectiunea contact..
Depinde mult de editori, faci totul perfect si nu aproba, alteori aproba. Eu detin si un site in romana, o traducere a unuia in engleza (site-ul e tradus in peste 20 de limbi). L-am inscris dar nimic, inc onditiile in care cel in engleza are inscrieri in mai multe categorii, inclusiv inscrieri de articole.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)