Am dat withdraw sapt trecuta, iar de vineri in paypal la tranzactia de retragere apare "completed", insa in cont nu au ajuns banii... ContROL de la ING cu Visa Electron. Cat dureaza?
Ce comisioane sunt la retragere de pe paypal?
Am dat withdraw sapt trecuta, iar de vineri in paypal la tranzactia de retragere apare "completed", insa in cont nu au ajuns banii... ContROL de la ING cu Visa Electron. Cat dureaza?
Ce comisioane sunt la retragere de pe paypal?
Am retras bani de 2 ori, tot pe un card ING. Au ajuns in 5 zile de fiecare data. Coincidenta face ca in ambele situatii am facut retragerea luni. Nu stiu cat ar fi durat daca ar fi fost intercalat si un weekend.
Ultima modificare făcută de joe; 6th November 2007 la 12:33.
5 zile si la mine. Comisioanele vezi ca-s trecute in footerul paginii de withdraw. 2 euroi parca..
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Mno Chip, au ajuns până la urmă?
Şi mie-mi apare ca fiind terminată în contul de paypal dar pe card n-am nici un ban.
aceeasi intrebare am si eu; la PP apare completed pe 12.01.2008 si nici pana la momentul postului asta (25.01) nu au venit(~275usd); am extras pe visa electron de la raiffeisen, contul e in lei iar pe PP erau usd ...
Mie, la BCR, îmi ajung în 8 zile, de obicei.
Am aşteptat şi 11-12, de câteva ori.
mie imi vin mereu in 4 zile ...card visa ING dar cont in euro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)