Ultima cerere de schimbare a numelui am facut-o pe la ora 1, adica inainte sa postez aici. A fost ciudat ca dupa un minut am primit acceptul pentru schimbarea numelui, probabil deja s-a asteptat la aceasta miscare pentru ca url ul paginii deja de cel putin o luna este acesta. Pentru ca timpul e scurt nu pot spune cu certitudine ca a explodat reach ul dar parca a inceput ceva mai bine sa se miste dupa schimbare.
Pentru a face o imagine mai clara sa vedem putin si istoria paginii. Pagina a fost cumparata in august parca, cu aproximativ 6200 de utilizatori. Nu l-am crescut eu asa ca nu stiu cum au venit utilizatorii.
De atunci am programat cate o postare pe zi la aceeasi ora. Dupa o luna am primit rating de 5 stele de la o utilizatoare pentru calitatea postarilor si 2 utilizatori mi-au si scris ca le place mult ce fac. In ultimul timp am vazut ca reach ul era destul de scazut, pentru o pagina cu peste 6000 de utilizatori aveam reach zilnic de 90-120 de vizualizari si 2-5 likeuri. Destul de putin zic eu dar nu stiu exact cu ce metoda a fost crescuta pagina si la ce ar trebui sa ma astept.
La inceput am postat in cateva grupuri dar nu prea erau fericiti proprietarii grupurilor asa ca am abandonat idea. Cu toate astea are o crestere usoara naturala cu toate ca se vedea clar din prima zi ca si abandonul este destul de mare. Sunt zile cand vin 5-6 oameni si pleaca 2-3 sau vin 2 si pleaca 1. Nu stiu daca si la alte pagini exista asa o rata mare de abandon, este prima mea pagina de acest tip, si eu invat ce si cum sa fac sa fie bine.
1.jpg2.jpg
Pe acest printscreen puteti vedea evolutia pagini despre care vorbesc.

Răspunde cu citat