29th October 2014, 15:39
0 out of 4 members found this post helpful.
Tsu, noua retea sociala (isi imparte veniturile cu utilizatori)
Vad ca peste tot se vorbeste de Tsu . co , o noua retea sociala, care din cate am inteles isi imparte veniturile cu toti cei care posteaza...
Este cam asa: 90% din banii primiti sunt distribuiti utilizatorilor. creatorul unui mesaj primeste jumatate din suma, dupaia, primul utilizator care distribuie mesajul primeste si el 33,3%, urmatorul ia si el 11%, iar al treilea distribuitor inca 3,7%
Nu stiu daca ati auzit de aceasta retea, dar vreau sa discutam daca se merita sa investim timp... si daca poti castiga ceva bani, nu 1$ .. vad ca a devenit viral si peste tot se vorbeste de ei...
p.s accesul se poate face doar pe baza de invitatie daca nu aveti.. sau etc... puteti folosi aceasta invitatie. Sau scrieti Lukian pentru inscriere...
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
29th October 2014, 16:21
5 out of 5 members found this post helpful.
Am renuntat la restul proiectelor, m-am concentrat pe asta si astept sa ma imbogatesc. Deja mi-am facut piramida, pe langa ce mai atrag eu, atrag si cei de sub mine.
Sunt cu un pas inaintea tuturor!
P.S. Scuze colegilor ca n-am raspandit eu vestea, dar n-am stiut ca e voie sa pun invitatia aici cu codul meu ref. Nu sunt egoist, vreau sa ne fie tuturor bine.
Retired
29th October 2014, 21:24
1 out of 1 members found this post helpful.
Tot eu cu o intrebare, m-a intrebat cineva din reteaua mea si n-am stiut ce sa-i raspund.
Citez: "50% creatorul de continut din ce bani? Ca daca eu fac content pe facebook/tsu/etc nu genereaza venit, genereaza doar continut. Care e suma din care se primesc 50% ca si creator de continut si de unde provine ea?"
P.S. Rog colegii neinteresati de subiect sa nu-mi mai dea negative anonim, a trebuit sa apelez la prieteni sa compenseze. Multumesc
Later edit: Fac pariu ca asa ati zis si de PPC si cei care au prins de la inceput si au refferals multi si piramide sub ei fac zeci/sute de mii de dolari stand. Trebuie un pic de viziune
Ultima modificare făcută de Catalin C.; 29th October 2014 la 21:29.
Retired