In urma multiplelor experiente dezamagitoare cu Facebook Ads, m-am hotarat sa studiez mai mult problema.
Iata un video pe care l-am urmarit cu interes, si pe care vi-l recomand:
Orice comentarii sunt binevenite.
In urma multiplelor experiente dezamagitoare cu Facebook Ads, m-am hotarat sa studiez mai mult problema.
Iata un video pe care l-am urmarit cu interes, si pe care vi-l recomand:
Orice comentarii sunt binevenite.
Mda, si eu sunt unul care a platit ceva banii la facebook.
Adevarul ca nu mi se pare corect sa platesti(in cazul meu sunt 13000 like cumparate de la facebook, targetate numai femei) sa postez ceva si sa am un impact de 700-800 media(in zile bune).
Are dreptate, facebook vrea sa bagi bani sa iti promovezi si postarile, atunci la ce sa mai platim like-uri.
Am activa acuma o campanie "click in web", am vazut ca sunt taxat si pentru like la pagina si share(probabil si pt alte chesti- FB nu explica foarte clar unde se duce acel buget zilnic), sincer nu mi se pare corect daca eu am campania "click-uri in site"
Totul este pentru profitul lor, cui nu ii convine poate sa nu bage banii in FB. Oricum ii doare in cot.
O seara placuta !
Am incercat FB ads pe nise diferite, in special in engleza/international. Rezultatele au fost dezamagitoare.
Astazi, un prieten mi se plangea si el ca are bounce rate de 80%, cu traficul cumparat de la FB. Acelasi gen de procentaj l-am avut si eu.
Eu stiu ca sunt advertiseri care au succes cu reclamele pe Facebook, pentru ca sunt destul de multi care se lauda cu asa ceva. Cum fac insa, nu stiu. Cred ca depinde mult de natura produsului si de felul in care este gandita reclama etc. Posibil sa fie o strategie mai folositoare pentru nisele nu foarte inguste sau nu foarte competitive, unde poti obtine ROI pozitiv chiar si la un bounce rate mare.
Am atasat un PRTsa vezi cum se comporta la mine FB ADD (la bounce rate eu zic ca este ok)
grtesza.jpg
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)