Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Solutii pentru adsense click fraud?

tzontzonel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd March 2011
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit Solutii pentru adsense click fraud?

Buna ziua,

Acum o luna mi-a fost dezactivat contul Adsense. Motivul invocat era frauda cu click-uri. Am fost nevinovat si am facut apel. Apelul a fost respins.

M-am trezit acum 2 zile cu contul reactivat din senin. Cu toate ca ma stiam nevinovat nu ma asteptam la asa ceva avand in vedera ca apelul meu a fost respins.

Nu am mai gasit cazuri ca al meu pe net.

Banii sunt toti acolo.

Pentru mine, toata vraja (mirajul) Google a disparut. Treaba e ca mai am nevoie de cativa euro sa ajung la pragul de 70 si sa scot banii. Am fost banat la o saptamana, 2 de la ultima retragere. Daca nu apucam sa ii scot si ma banau, cred ca imi plesnea vreo vena pe undeva. Asa, nu prea ma intereseaza.

Problema e ca daca te baneaza din Adsense, te baneaza din toate. Inclusiv din vanzarea app-urilor in Android market.

Chiar daca nu cred eu ca o sa mai folosesc Adsense de acum inainte, nu vreau sa ma risc cat timp bag iar reclamele sa mai fac euroii necesari.

Folosesc wordpress. Exista un plugin, ceva care sa ma protejeze de click bombing sau alte fraude cu adsense?

danniel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st February 2011
    Locaţie
    Boras, Sweeden
    Vârstă
    34
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

De obicei ar trebui să răspundă la e-mailuri, am avut și eu odată aceeași problemă, însă le-am scris și au rezolvat, folosesc în continuare adsense.
    Nu cred că există așa ceva pentru a nu premite mai mult de un click pe reclamă, însă nu ar fi prea greu de scos ceva în genul.

tzontzonel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd March 2011
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de danniel Vezi Post
    De obicei ar trebui să răspundă la e-mailuri, am avut și eu odată aceeași problemă, însă le-am scris și au rezolvat, folosesc în continuare adsense.
    Nu cred că există așa ceva pentru a nu premite mai mult de un click pe reclamă, însă nu ar fi prea greu de scos ceva în genul.
    Pai mi-au suspendat contul si am primit mesaj.
    Am facut apel si am primit mesaj de confirmare a inregistrarii apelului.
    Dupa 2 zile am primit raspuns la apel, raspuns in care am fost informat ca apelul meu a fost luat in considerare dar contul meu ramane dezactivat.
    Nu mi-am mai batut capul avand in vedere ca nicaieri pe net nu am auzit de cineva care sa intoarca un raspuns negativ la apel.

Acu 3 zile primiesc mesaj ca au reverificat ce au reverificat ei acolo si ca imi vor activa contul. Mesajul a venit din senin. Eu nu am mai facut nimic.

Problema mea nu e suspendarea initala. Inteleg ca mai sunt cazuri in care oameni nevinovati patesc asa ceva. Problema mea cu adsensul este ca am pierdut apelul. Un scenariu de genul om nevinovat se trezeste cu adsensul suspendat, face apel si se rezolva este normal. Un scenariu de genul om nevinovat se trezeste cu adsensul suspendat, face apel si apelul este respins, nu este normal.

Si problema mea cu Google-ul este ca daca te-a suspendat, te suspenda din toate chestiile, chiar daca chestiile alea nu au legatura cu adsens-ul (adica android market)

Stiu ca vazusem mai demult pe un forum seo romanesc un link catre un plugin care te ajuta cu combaterea click fraud-ului.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Solutii / idei pentru evitare chargeback PayPal
    De superbus în forumul PayPal
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 24th February 2010, 13:03
  2. 20 de solutii open source pentru comert electronic
    De tataraseni în forumul Utile
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th November 2007, 06:18
  3. Record cost pentru un click Adsense Romania !
    De tataraseni în forumul Adsense
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 21st June 2007, 17:52
  4. Click fraud
    De zoltankr în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd June 2007, 23:45
  5. cum te poti proteja de click fraud
    De Ioan Margineanu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 26th March 2007, 04:18

Permisiuni postare