Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 48

Subiect: [FB] Talking About in raport cu Total Likes

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu sunt singur sau nu sunt singurul? Ma bucur ca nu mi-ai mai inrosit erorile

Nu am informatii despre toate paginile, insa stiu anumite pagini care au folosit LikeJacking (sau clickJacking, cum vrei sa-i spui), care au apelat la anumit baieti sa-i ajute sa creasca prin tot felul de aplicatii care n-au legatura cu pagina sau pagini care foloseau Like Gate in tab-uri pentru a putea citi o anumita stire, etc...
    Fiind mult timp pe facebook analizez si eu ce mai face unul sau altul

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Asa ca degeaba ai tu 2 milioane de fani in administrare nu prea stii nimic, eu nu administrezi pagini asa de mari dar am observat. Stiu pagini cu fani naturali in care este mai mic de 5%, si pagini cu fani cumparati unde depaseste 100% in anumite momente
    Incearca sa postezi numai prostii sau sa nu postezi nimic 2 saptamani si o sa vezi ca orice pagina oricat de naturali are fanii tot va ajunge undeva la 1%
    Ai si vreun exemplu? Intreb asta pentru ca in Romania toți stim multe si nimic

LE: Iar pentru @Pancu care acorda minusuri (reputatie negativa). De ce n-ai fost de acord cu exemplul meu? Vrei sa dau ca exemplu cateva pagini de-ale tale facute cu clickjacking? Pe majoritatea ai talking 1% desi postezi zilnic zeci de postari
    Ultima modificare făcută de catalinux19; 13th November 2013 la 19:29.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

uite pagini crescute natural ia si analizeaza
    https://www.facebook.com/barackobama?fref=ts aproximativ 2,3% - 37.298.172 de aprecieri · 895.399 discută despre asta
    https://www.facebook.com/Presedintel...asescu?fref=ts aproximativ 7.4% 255.526 de aprecieri · 17.988 discută despre asta
    https://www.facebook.com/Google?fref=ts aproximativ 0,02% 15.212.186 de aprecieri · 42.616 discută despre asta

Conform teoriei tale google a cumparat fanii aia 100% are 0,002 si mia putini fani activi decat protv
    Ultima modificare făcută de lovelife; 13th November 2013 la 20:09.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Tu intelegi ce vrei, nu-mi baga cuvine-n gura.
    Uite pagina lui Basescu are talking 51k, aprox 20%, chiar daca a avut doar 9 postari in aceasta luna. Daca Basescu, sau cine-i administreaza pagina, ar posta zilnic minim 5 postari ar avea talking minim 50%

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Tu intelegi ce vrei, nu-mi baga cuvine-n gura.
    Uite pagina lui Basescu are talking 51k, aprox 20%, chiar daca a avut doar 9 postari in aceasta luna. Daca Basescu, sau cine-i administreaza pagina, ar posta zilnic minim 5 postari ar avea talking minim 50%
    Esti meserias tare la matematica 17.988 reprezinta 20% din 255.626 si doar daca rotunjim un pic se face 50%
    Iar google cu 0,02 % putem sa il rotunjum la 80%
    Nu poti sa recunosti cand bati campii, tot vrei sa te dai atotstiutor in facebook

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

PRobabil ca sunt, avand in vedere ca am terminat o facultate si un master in mate-info.
    Eu nu m-am dat atotstiutor, eu am dat exemple concrete, cifre reale si cateva argumente...
    In schimb tu, tu de dai prea destept. Asa ai facut si cu evomag, stii doar sa dai in cap omului!

base.jpg

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    PRobabil ca sunt, avand in vedere ca am terminat o facultate si un master in mate-info.
    Eu nu m-am dat atotstiutor, eu am dat exemple concrete, cifre reale si cateva argumente...
    In schimb tu, tu de dai prea destept. Asa ai facut si cu evomag, stii doar sa dai in cap omului!
    La mine apar alte date 17998 talking si nu 51992 cum arati tu, ori la tine afiseaza facebook alte date ori falsifici imaginea pentru a acoperi lipsa ta de cunostinte de matematica
    Vezi imaginea
    basescu.jpg
    Si uite si un cache google

Eu prin acele exemple am demonstra ca conteaza interesul pe care il exercita postarile, si te rog sa imi explici cum este la pagina google cu implicare de 0,02% chiar daca posteaza destul de des? Si google cumpara fani? Cu cat a cumparat Obama fanii?

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Pai mai citeste-mi o data postul si vei vedea ca am zis "Basescu are talking 51k, aprox 20%, chiar daca a avut doar 9 postari in aceasta luna".
    Am zis ca 51 reprezinta aprox 20% din 250. ce e asa de greu?
    Trebuie sa te dai tu destept si sa-mi zici ca nu stiu sa fac calcule? Ai dreptate, eu nu folosesc calculatorul ca tine pentru a da cifre exacte

Si te rog sa nu mai ma ataci ca nu mi-am facut cont pe forum sa ma contrez cu unul sau cu altul..

Eu am sustinut ca atat timp cat ai fani reali si te tii de treaba postand lucruri interesante de cateva ori pe zi poti avea talking si 300%.
    Daca ai fanii cumparati sau adusi artificial nu vrei putea niciodata sa ai un talking foarte mare, pentru ca fanii in principiu nu sunt interesati de ce le postezi tu.
    Daca vrei mai pot da si alte exemple cu pagini cu fani naturali vs pagini cu fani artificial.

Nu ma intereseaza pe mine contraexemplele pe care mi le arati tu pentru ca conteaza si calitatea continutului pe care il pui pe facebook, nu doar cantitatea

LE.

PS Poti sa mai imi dai inca 4 "minusuri" ca asta arata doar care e caracterul tau.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Mai catalinux de unde scoti tu cifra aia de 51992 pe care iti bazezi calculele, cum ai obtinut acel printscreen cand in realitate pagina are 17998 si nu 51992
    Ma deranjeaza cand se falsifica date pentru a sustine o greseala

Ce idee eu am obtinut talking de peste 100% pe o pagina cu fani cumparati 100% postand doar poze hazlii si bancuri, oamenii aia de la google au dat like de buna voie la fel si cei de la Obama si totusi ...........

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Usor, va aprindeti aiurea
    Va las si eu un studiu de caz.

Se da pagina asta: https://www.facebook.com/OrsovaOnline.Net

Numar likes si talking about:

Din spatele paginii:

Exemplu postare (acum 3 zile):

Pagina a fost / este mentionata de foarte multe alte pagini mari, printre care: 273.ro, protv, banatul meu cat si de alte multe pagini din domeniul fotografiei, turismului, stirilor. As putea spune ca e un mic brand(ut) in zona.

Acum intreb si eu: pagina cu 3294 de fani, are 2570 care "vorbesc despre ea" dar in schimb are 4343 persoane care au interactionat in ultima saptamana. E clar ca sunt si persoane care nu sunt fani ai paginii, asta nu ar trebui sa creasca "talking about"?

Cand aveam vreo 2000 de likeuri la pagina se posta de vreo 3 ori saptamanal, dar aveam +3000 la talking about.
    Ca rezultat, cu cat numarul de likeuri e mai mic, cu atat rata de talking about e mai mare. Si invers.

Cine spunea ca pagina lui basescu are fani naturali?
    Vand Advertoriale (pr 5)

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 5 clipuri video de tip 'website talking heads'
    De MiculBucatar în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 23rd August 2013, 10:48
  2. Clipuri video de tip 'website talking head' pt siturile voastre.
    De MiculBucatar în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st August 2013, 16:55
  3. [Cumpar] 2500 likes
    De Tom în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th August 2013, 15:49
  4. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th September 2012, 09:23
  5. Total Offtopic > Filme <
    De necropsique în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2