Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 48

Subiect: [FB] Talking About in raport cu Total Likes

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit [FB] Talking About in raport cu Total Likes

Salut,

Am avut ieri o discutie contradictorie cu cineva legat de procentul de Talking about raportat la Total Likes al unei pagini de facebook. El spunea ca la o pagina de 55k avea un talking about de 25k, ceea ce mi se pare enorm. Dupa parerea mea un 10%-25% din totalul like-urilor ar fi ceva normal, desi depinde foarte mult de profilul paginii. Sa luam spre ex pagina unui site de stiri.

La voi cum e?

PS : vreau sa vorbim doar de pagini crescute natural, fara like-uri cumparate.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@2dor, in cazul in care se publica pe pagina un post care devine viral, se prea poate sa intalnesti si un procent de 1000 % talking about. Nu e ceva iesit din comun. Iar daca este site de stiri, cu atat mai mult.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

Asta e clar dar eu vorbesc de un talking about constant, nu stiu lunar?!
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

talking about mi se pare o prostie. Cel mai mult conteaza statisticile din spatele paginii. Si mai niciodata nu se potrivesc cu talking about.

Am intalnit caz in care la pagina de 12.000 fani aveam 100 talking about this, dar in ultima saptamana am primit sute de like-uri, shareuri si comentarii. Atunci, la ce naiba avea doar 100 acolo? Nu asta inseamna talking about this?
    Vand Advertoriale (pr 5)

iasivezi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    26th August 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    162
    Putere Rep
    24

Implicit

Treaba este variabila. Nicio regula nu este valabila, este pur si simplu in functie de notorietatea paginii, brand, fani etc.
    Ca exemplu uite aici diferente intre pagini crescute natural:

Pagina Mihai Morar
    296,046 likes 18,521 talking about this (sub 7%)

Pagina Welcome to the Internet
    2,514,915 likes 1,091,308 talking about this (43%)

Pagina Iasi (Fotografii vechi)
    40,481 likes 7,103 talking about this (17%)

Si cazul unei televiziuni din Romania:

Pagina ProTV
    1,240,979 likes 54,236 talking about this (4.37%)

Deci nu cred ca poate fi estimata o medie..

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu e neaparat o prostie. Daca ai fani care au venit natural vei avea talking-ul mare (cel putin 50% din numarul total de fani daca postezi regula). Daca ai fani adusi in mod "necurat" un numar foarte mic v-a vorbi despre pagina...

Uite exemplu de pagina care are talking de aproape 3 ori mai mare decat numarul de fani -> Interesting Things 6.294.667 de aprecieri · 15.801.739 discută despre asta

Adrian T. este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    109
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Nu e neaparat o prostie. Daca ai fani care au venit natural vei avea talking-ul mare (cel putin 50% din numarul total de fani daca postezi regula). Daca ai fani adusi in mod "necurat" un numar foarte mic v-a vorbi despre pagina...

Uite exemplu de pagina care are talking de aproape 3 ori mai mare decat numarul de fani -> Interesting Things 6.294.667 de aprecieri · 15.801.739 discută despre asta
    Va vorbi

Legat de subiect - am observat ca principiul mentionat de tine nu se respecta in majoritatea cazurilor analizate de mine. Asa ca, mai degraba ce spune @iasivezi mi se pare mai aproape de adevar.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

@homebet, vad ca iti place sa te bagi in topic-uri corectand raspunsurile altora. Daca ai nevoie de un astfel de job da-mi un PM!

Tu ti-ai dat aici cu parerea fara sa aduci argumente, in schimb raspunsul meu a venit de la o persoana care administreaza pagini de aproape 2 milioane de fani si poate analiza oricand interactiunea fanilor de pe o pagina veniti naturali vs interaciunea fanilor de pe o pagina adusi prin aplicatii.
    Daca tot sustii ca faci anumite analize, trage o privire pe pagina lui Andi Moisescu (fani adusi fortat) vs pagina Ghita Ciobanul (fani veniti natural). Se observa ca Ghita primeste de 100 de ori mai multe like-uri la poze decat primeste Andi Moisescu desi are cu 100k de fani mai putin. Ambi posteaza regulat (aprox 1 data pe zi) insa Ghita are talking 13% iar Andi Moisescu 0.3% .
    Si iti mai pot da minim 20 de exemple cu brand-uri care au adus fani prin aplicatii vs brand-uri care au fani veniti natural.

Spor la recitit raspunsul meu! Poate vei mai gasi vreo greseala

Adrian T. este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    109
    Putere Rep
    0

Implicit

La prima vedere ai 3 greseli gramaticale in acest post, dar nu-ti face griji - nu esti singur!

Eu mi-am spus parerea formata in urma unor analize personale. Exemplul tau nu mi se pare relevant dar as fi curios sa aflu de unde ai informatiile referitoare la modul in care "au fost adusi" fanii pe fiecare pagina.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post

talking about conteaza foarte mult si de ce postezi tu pe pagina in ultimele 7 zile (se calculeaza pe 7 zile, am impresia ca pentru intervalul ziua -3 si ziua -10 fata de data curenta), de interesul pe care il trezesti tu fanilor prin postarile tale astfel incat sa dea share, like sau sa comenteze. Asa ca saptamana asta poate sa fie undeva la 50% si saptamana viitoare 3%

Asa ca degeaba ai tu 2 milioane de fani in administrare nu prea stii nimic, eu nu administrezi pagini asa de mari dar am observat. Stiu pagini cu fani naturali in care este mai mic de 5%, si pagini cu fani cumparati unde depaseste 100% in anumite momente
    Incearca sa postezi numai prostii sau sa nu postezi nimic 2 saptamani si o sa vezi ca orice pagina oricat de naturali are fanii tot va ajunge undeva la 1%
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 5 clipuri video de tip 'website talking heads'
    De MiculBucatar în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 23rd August 2013, 10:48
  2. Clipuri video de tip 'website talking head' pt siturile voastre.
    De MiculBucatar în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st August 2013, 16:55
  3. [Cumpar] 2500 likes
    De Tom în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th August 2013, 15:49
  4. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th September 2012, 09:23
  5. Total Offtopic > Filme <
    De necropsique în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2