Cine doreste sa faca schimb de google +, pot da "urmarire" dupa 10 conturi maxim! Astept propunerile voastre de schimb ;-)
Cine doreste sa faca schimb de google +, pot da "urmarire" dupa 10 conturi maxim! Astept propunerile voastre de schimb ;-)
Cum adica "dupa"? Te duci dupa ele?
Scuze de of topic dar chiar nu m-am putut abtine!
Nu stii tu, e limbaj dintr-asta.
Intre ON si OFF: Salut, Leader. Bine ai venit in comunitatea noastra. Sa ne citim cu subiecte interesante.
ok, nu stiam ca aici la prima postare sarcasmul este in floare ;-) iar subiectul postari nu conteaza... sau si aici trebuie sa iti faci norma de postari sa beneficiezi de...
am facut acest lucru "sa ma prezint" cand am cerut inscrierea pe acest forum! nu stiam ca este obligatoriu sa povestesc la alti membri de pe acest forum... experienta si ceea ce fac eu! esti cumva de la sri?
Ultima modificare făcută de Leader; 11th February 2014 la 00:56.
In loc sa te ataci, mai bine ai citi: După sau De pe «
iar a zis dupa
scuze: nici eu nu am putut sa ma abtin![]()
ha ha! asta trebuia sa fie forum de limba romana ;-) Cred ca este prima data cand imi este dat sa vad, peste 4-5 useri ai unui forum care nu au ce face! decat sa analizeze cuvantul "dupa" credeam ca exista intelegere si mai multa atentie pe subiect... decat sa aberam ca sa facem postari ;-)
Hai sa facem conversatie atunci...
Pt "casperel" nu ma atac! dar pentru o greseala de exprimare, sa ma trezesc cu toti membri acestui forum ca au gasit subiect de facut conversatie ( antunci ce sa zic! la urmatoarele postari o voi tine tot asa ca sa am succes si toata lumea sa aibe activitate pe acest forum).
Sper sa nu fie ceea ce cred eu! multi care comenteaza astfel de subiecte nu prea au treaba cu acest forum! si ignora complet subiectul propus...
Rog moderatori sa stearga acest "topic" deschis de mine pentru ca nu am avut nici macar un comentariu la subiect, ci doar comentari care sa ingrase porcul(comentariile) in ajun
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)