Postat în original de
catalinux19
Nu e neaparat o prostie. Daca ai fani care au venit natural vei avea talking-ul mare (cel putin 50% din numarul total de fani daca postezi regula). Daca ai fani adusi in mod "necurat" un numar foarte mic v-a vorbi despre pagina...
Uite exemplu de pagina care are talking de aproape 3 ori mai mare decat numarul de fani -> Interesting Things 6.294.667 de aprecieri · 15.801.739 discută despre asta
talking about conteaza foarte mult si de ce postezi tu pe pagina in ultimele 7 zile (se calculeaza pe 7 zile, am impresia ca pentru intervalul ziua -3 si ziua -10 fata de data curenta), de interesul pe care il trezesti tu fanilor prin postarile tale astfel incat sa dea share, like sau sa comenteze. Asa ca saptamana asta poate sa fie undeva la 50% si saptamana viitoare 3%
Asa ca degeaba ai tu 2 milioane de fani in administrare nu prea stii nimic, eu nu administrezi pagini asa de mari dar am observat. Stiu pagini cu fani naturali in care este mai mic de 5%, si pagini cu fani cumparati unde depaseste 100% in anumite momente
Incearca sa postezi numai prostii sau sa nu postezi nimic 2 saptamani si o sa vezi ca orice pagina oricat de naturali are fanii tot va ajunge undeva la 1%
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama