De acord cu roby: oricand se pot face cautari pe "despre noi", "contact". De vazut cate dintre rezultate au nume domeniu sau cuvant cheie in link.
De acord cu roby: oricand se pot face cautari pe "despre noi", "contact". De vazut cate dintre rezultate au nume domeniu sau cuvant cheie in link.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Super ideea: te promovezi ca om cu jurnal personal.
Pe weblog nu vad ce motiv ar fi avut sa-ti stearga contul. Suportul de la ei era destul de bun, trebuie verificat ce si cum, daca ai avut articole de calitate.
Singura problema e monetizarea pentru a scoate macar banii de domeniu si hosting.
Succes
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Keyword in numele domeniului , ceva din experienta, vis a vis de numele de domeniu.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Sa inteleg ca daca eu am luat un domeniu cu numele meu nu e bine ? ma repet , blogul nu va avea rol comercial ( ca voi pune link catre site-urile mele ...e normal sa pun ) , m-a suparat faptul ca cei de la weblog , mi-au suspendat blogul , fara sa-mi comunice nimic , acum pe domeniul meu fac ce cred eu de cuviinta . Probabil daca ce voi scrie va fi calitativ ok si interesant voi avea si cititori. Cu stima
E foarte bine ca ti-ai luat domeniu cu numele tau, dar verifica sa nu fie deja luat cu alta extensie, gen .ro, .com.
Eu de exemplu le-am luat pe ambele, .ro si .com si am facut redirect.
pana la urma am luat pe info ...nu din motive financiare , el se numeste mihai - daniel ..info , are ceva daca ceea ce scriu eu este diversificat ? adica daca in fiecare zi abordez o alta tema ? este necesar sa-l inscriu in sute de directoare ?
midanius, nu este necesar sa faci nimic daca scopul tau nu este sa atragi vizitatori din google.
Un blog personal, exact cum spunea si Dan mai sus, nu trebuie citit decat de oamenii care au aceste subiecte diverse in comun cu tine. Daca vei avea un articol foarte bun va fi cu siguranta promovat de blogosfera astfel incat sa ajunga sus in cautari.
Inscrierea in directoare este o chestiune de optiune, in general o faci pe anumite cuvinte cheie, daca poti gasi o mana de cuvinte care sa defineasca proiectul pe care il incepi, fa 10 titluri, 10 descrieri, si inscrie-l in directoare.
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
celor de la monden.info le-a dăunat faptul că aveau .info ca tld?![]()
ok , multumesc de sfaturi , deja m-am apucat de treaba , cu timpul cred eu ca vor venii si cititorii , pana atunci il voi promova pe FB unde am cam 1600 de prieteni
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)