Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: un mic sfat !

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    43

Implicit un mic sfat !

de curand voi lansa un site pe .com (fireste) si vroiam sa va cer parerea. se mai merita sa il inscriu in directoare ?

startblog este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd December 2007
    Locaţie
    Constanta, Romania
    Posturi
    297
    Putere Rep
    32

Implicit

Daca ti neaparat la pagerabk se merita, desii ai putea sa apelezi si la linkbuilding cu linkuri platite

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de startblog Vezi Post
    Daca ti neaparat la pagerabk se merita, desii ai putea sa apelezi si la linkbuilding cu linkuri platite
    hehe am uitam in semnatura ta ... , eu personal parca nu as mai merge pe directoare. astept si si alte pareri, ms de raspuns.

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu am adus top-hi5.ro in 2 saptamani pe locul 2 in google.ro dupa hi5.Evident am avut o strategie bine gandita care a dat roade.

Iti recomand sa mergi pe linkuri de pe pagini cu minim 1 pr care sunt relevante pt continutul tau.Nu conteaza daca oferi la schimb link cu pr mai mare..... oricum linkuri simple nu site wide....

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Eu am adus top-hi5.ro in 2 saptamani pe locul 2 in google.ro dupa hi5.Evident am avut o strategie bine gandita care a dat roade.

Iti recomand sa mergi pe linkuri de pe pagini cu minim 1 pr care sunt relevante pt continutul tau.Nu conteaza daca oferi la schimb link cu pr mai mare..... oricum linkuri simple nu site wide....
    ms de sfat, insa raspunsul tau este destul de irelevant; "top-hi5.ro in 2 saptamani pe locul 2 in google.ro dupa hi5"

1. pentru ce cuvinte cheie ?
    2. esti sigur ca acolo vei fi si peste 2 saptamani ?
    3. din punctul meu de vedere promovarea pentru cele doua motoare, respectiv google.com si google.ro, este oarecum diferita.

intrebarea mea ramane in picioare, se merita sa mai pierd vremea cu ele (directoarele) sau sa ma axez pe social bookmarking, bloging si altele... ?

imi pun intrebarea deoarece, aceasta tehnica este destul de invechita, si nu cred ca google mai pun pret pe asa ceva.

astept un raspuns redutabil, sau de ce nu chiar o discutie pe tema, nu stiu daca s-a mai discutat. precizez ca e vorba de un site pe .com si pentru cateva cuvinte cheie nu foarte usor de atins. adica nu .ro - cuvant cheie: servicii profesionale de termoizolatii -

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfat...!
    De Waddu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th January 2010, 01:16
  2. Sfat
    De mihh în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st December 2009, 14:37
  3. Sfat
    De mihh în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 12th November 2009, 16:54
  4. Un sfat SEO va rog
    De Hetzenauer în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th September 2007, 12:44
  5. Un sfat
    De andrei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd November 2006, 02:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •