de curand voi lansa un site pe .com (fireste) si vroiam sa va cer parerea. se mai merita sa il inscriu in directoare ?
de curand voi lansa un site pe .com (fireste) si vroiam sa va cer parerea. se mai merita sa il inscriu in directoare ?
Daca ti neaparat la pagerabk se merita, desii ai putea sa apelezi si la linkbuilding cu linkuri platite
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Eu am adus top-hi5.ro in 2 saptamani pe locul 2 in google.ro dupa hi5.Evident am avut o strategie bine gandita care a dat roade.
Iti recomand sa mergi pe linkuri de pe pagini cu minim 1 pr care sunt relevante pt continutul tau.Nu conteaza daca oferi la schimb link cu pr mai mare..... oricum linkuri simple nu site wide....
ms de sfat, insa raspunsul tau este destul de irelevant; "top-hi5.ro in 2 saptamani pe locul 2 in google.ro dupa hi5"
1. pentru ce cuvinte cheie ?
2. esti sigur ca acolo vei fi si peste 2 saptamani ?
3. din punctul meu de vedere promovarea pentru cele doua motoare, respectiv google.com si google.ro, este oarecum diferita.
intrebarea mea ramane in picioare, se merita sa mai pierd vremea cu ele (directoarele) sau sa ma axez pe social bookmarking, bloging si altele... ?
imi pun intrebarea deoarece, aceasta tehnica este destul de invechita, si nu cred ca google mai pun pret pe asa ceva.
astept un raspuns redutabil, sau de ce nu chiar o discutie pe tema, nu stiu daca s-a mai discutat. precizez ca e vorba de un site pe .com si pentru cateva cuvinte cheie nu foarte usor de atins. adica nu .ro - cuvant cheie: servicii profesionale de termoizolatii -
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)