Am o intrebare , daca vreau sa-mi fac u blog personal pot lua wwww. numele meu .info?
dauneaza cu ceva ca nu e pe .ro?
Multumesc
Am o intrebare , daca vreau sa-mi fac u blog personal pot lua wwww. numele meu .info?
dauneaza cu ceva ca nu e pe .ro?
Multumesc
Scopul blogului fiind?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
eu un blog unde voi scrie , despre una alta , divers , nu are o tematica .
Matt Cutts are blog pe .com si vad ca nu are vreo problema.
Nu are cum sa dauneze adica![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
multumesc
Chiar daca nu are o tematica anume, gaseste cu toate astea un punct comun intr-un cuvant maxim 3 pe care sa le vizezi. O sa fie de 10 ori mai greu de optimizat un blog numelemeu.info/trilulilu-ce-am-debitat-eu decat cuvantdefinitoriu.info/trilulilu-ce-am-debitat-eu. Google apreciaza greutatea titlului in primul rand, apoi a etichetelor si in cele din urma a descrierii. Daca nu vrei sa te intrebi peste sase luni de ce nu ai decat 15 vizite unice pe zi ar trebui sa renunti la numeletau.info daca nu este definitoriu pentru macar o cautare mare in google.ro .
De daunat in schimb nu are de ce sa dauneze, este doar mai dificil de optimizat.
Treaba e deja consumata , aveam un blog la weblo.ro dar m-am trezit ca e sters contul meu, si am decis ca gata cu domeniile altora , vreau blogul meu personal ...care e luat deja . l-am luat pe numele meu , imi dau seama ca e mult mai greu de optimizat si e posibil ca traficul sa fie mic , dar pana la uram am sa-l consider jurnalul meu . De scris imi place sa scriu despre lucruri cotidiene , ultimul meu articol a fost despre refuzul oamenilor de a merge la munca cu ziua in agricultura . De promovat am sa o fac zilnic pe FB ...am ceva populatie in lista . Inca o data multumesc de sfaturi.
@lex - numele domeniului devine din ce in ce mai putin relevant, cel putin asa sustine google
@midanius - un blog generalist/personal nu are nevoie de optimizare. Ar trebui sa creasca natural, astfel incat tu sa iti dai seama de valoarea celor scrise de tine prin prisma numarului de vizitatori - interactiuni sociale. Daca vrei sa vinzi ceva sau sa ai click-uri pe adsense, incearca sa abordezi un domeniu anume, un domeniu in care sa oferi informatii valoroase celor care te viziteaza. O sa se numeasca un blog de nisa si poate fi monetizat mai usor decat un blog personal.
Trust, but verify.
Am inteles ideea , eu plec la drum cu acest blog din dorinta de a scrie atunci cand vreau si ce vreau , daca mi-as impune o nisa , un domeniu anume , randamentul meu ar fi scazut si probabil rezultatul nu m-ar multumi .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)