wikipedia are nofollow, deci nu te ajuta la google. E bine sa fii in cat mai multe directoare, dau destula putere. Apoi, daca mai sunt si alte backlinks, cu atat mai bine.
wikipedia are nofollow, deci nu te ajuta la google. E bine sa fii in cat mai multe directoare, dau destula putere. Apoi, daca mai sunt si alte backlinks, cu atat mai bine.
Personal ti-as spune ca te inseli, o parere proprie, dar cred cu tarie ca seo nu inseamna directoare web.
Eu cand incep o campanie de link building ma axez pe doua goal-uri:
quantity links - directoare, link exchange, bloguri do-follow, linkuri sitewide in footer/blogroll
quality links - linkuri editoriale, guest post-uri, review-uri, press release-uri, linkbait/viral links.
Dupa parerea mea e ok sa inscrii si in cateva directoare de calitate pentru cantitate, dar nu m-as baza exclusiv pe ele.
Ce-mi place ca avem stiluri diferite
Eu ma axez pe altceva, nu-mi place sa ma joc cu jucariile altora (directoare web)
Important e ca amandoi obtinem rezultate![]()
Sincer, si eu incet incet vreau sa ma detasez de a folosi jucariile altora. Dar cum vorbeam si cu Krumel pe alt forum, din pacate (unii ar zice din fericire) in Romania si la competitia slaba, la link profile-urile care sunt la noi, inca mai merg metodele astea care pe Engleza au cam disparut de mult (directoare, LE de exemplu).
Incep sa nu mai aiba acelasi efect nici pe aici....inainte bagai in directoare pana crapai si se cunoastea, acum...efectele is minime.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)