Am tot cautat locul ideal pentru a posta acest topic, am considerat ca asta ar fi. So, here it goes:
Se da urmatorul caz. Se doreste ajungerea pe prima pozitie in SERPS pentru o cautare de 2 cuvinte "a b". pentru a simplifica treburile, se doreste cumpararea unui domeniu care sa contina cuvintele. ab.ro a-b.ro etc sunt luate. Ce ar fi de preferat de ales in acest caz:
1. literaab.ro de genul eab.ro sau iab.ro, unde ab sunt desigur cuvinte mai lungi. Problema apare din plasarea literei acelea la inceput. Poate influenta mult rezultatele in google?
2. abc.ro , unde abc sunt cuvinte. Problema apare din cauza lungimii numelui, care desi e logic, ar putea fi mai greu de scris sau retinut.. Sa zicem ca pana in 15 caractere ar fi OK, dar un nume cu mai multe nu ar fi problematic? Chiar daca e logic si are sens bineinteles.
3. alegerea unui domeniu care sa nu cotina neaparat a si b , chiar daca aceasta va implica mult mai mult munca pentru a junge pe prima pozitie in SERPS.
Stiu, cazul este putin ipotetic, dar totusi sunt curios de raspunsurile voastre. Mersi