Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: nume site. Help

Vizualizare arbore

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Ca branding, e mai bine cu cratima. masina-rea e mai usor de retinut decat masinarea. Ideal ar fi sa cumperi amandoua domeniile si la unul sa ii faci redirect. Pt ca dupa ce ajungi sa ai un brand cat de cat, o sa "leak" direct type-ins la domeniul fara cratima. De exemplu, tu ai doar masina-rea.ro si lumea caer tine minte vag domeniul, va fi tentata sa scrie masinarea.ro in browser.

Din nou dau un exemplu la un site de al meu cu keyword in titlu si la care am facut putin branding: epic-warcraft.com

Lumea scrie epicwarcraft.com in browser, care e un forum pe care nu il detin. De cand am lansat eu site-ul meu, si-au triplat nr de useri

p.S. Dpdv al SEO, nu cred ca ar conta daca e sau nu cu cratima. Google gaseste keyword-ul si in string, nu trebuie neaparat despartite. Ca sa testezi, cauta "masini" in Google si vezi ca va bolda in SERPS cuvantul respectiv chiar daca site-ul se cheama "www.supermasini.ro" sau pozemasini.freepage.ro
    Ultima modificare făcută de Tudi; 25th July 2008 la 15:26.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. nume-blog.domeniu.com sau nume-blog.blogspot.com
    De jeremy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th November 2007, 22:27
  2. Alegere nume:nume.ro vs. enume.ro
    De wrc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th June 2007, 20:21
  3. Intrebare nume
    De Marius Mailat în forumul Domenii
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 9th June 2007, 13:57
  4. nume de site romanesc
    De ciuboda în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 14th January 2007, 00:37
  5. Nume Domeniu
    De laufer în forumul Bar, lobby...