Vreau sa-mi deschid un magazin virtual cu obiecte de artizanat. Inca nu am gasit un nume_domeniu. Vreau niste idei.![]()
Vreau sa-mi deschid un magazin virtual cu obiecte de artizanat. Inca nu am gasit un nume_domeniu. Vreau niste idei.![]()
Numele firmei, sau oricum, ceva fara keywords in url.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Numele firmei nu-l pot pune pentru ca este prea mare.Fara keywords in url?]Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 15 2006, 08:02 PM) [post=10280
Numele firmei, sau oricum, ceva fara keywords in url.
[/QUOTE]
Numele firmei nu-l pot pune pentru ca este prea mare.Fara keywords in url? Afecteaza? Ma trage in jos ?
Nu de-aia ... Chiar te ajuta, insa ajutorul este mult prea mic ,pentru a face un domeniu gen :
http://www.magazin-online-de-electro...ei-mai-buni.ro
![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Asta a fost tare. :lol: Iti dai seama ca nu voi face asemenea aberatie.Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 15 2006, 10:25 PM) [post=10285
Mi-a venit in minte artgift.com . Se supara oare domnul Marius Ciocan?Chiar la site-ul lui m-am gandit cand mi-a venit ideea.
Din pacate a]
Nu de-aia ... Chiar te ajuta, insa ajutorul este mult prea mic ,pentru a face un domeniu gen :
http://www.magazin-online-de-electro...ei-mai-buni.ro
[/QUOTE]
Asta a fost tare. :lol: Iti dai seama ca nu voi face asemenea aberatie.
Mi-a venit in minte artgift.com . Se supara oare domnul Marius Ciocan?Chiar la site-ul lui m-am gandit cand mi-a venit ideea.
Din pacate am vazut acum ca este luat.![]()
obiecte-artizanat.ro
artizanat-online.ro
obiecteatrizanat.ro
produseartizanat.ro
etc etc etc
moviereads.com - flip pages, not content
Vad ca artgift.ro nu este luat.Ma bate gandul la asta.Daca mai stau mult sa m]Postat în original de GExGE @ Feb 15 2006, 11:23 PM) [post=10291
obiecte-artizanat.ro
artizanat-online.ro
obiecteatrizanat.ro
produseartizanat.ro
etc etc etc
[/QUOTE]
Vad ca artgift.ro nu este luat.Ma bate gandul la asta.Daca mai stau mult sa ma gandesc cred ca dispare.![]()
N-ai auz]Postat în original de Plesoianu Laurentiu @ Feb 15 2006, 10:42 PM) [post=10287
Mi-a venit in minte artgift.com . [/QUOTE]
N-ai auzit? Fara keys in url!![]()
Postat în original de too_night @ Feb 15 2006, 11:37 PM) [post=10295
Da sigur.
Salut,
Ma bag si eu in discutie.
Poate se intreaba omul de ce fara keywords in url?
Trebuie sa te gandesti la afacere pe termen lung. La inceput vei incerca sa obtii maximum de vizite din motoarele de cautare. In faza asta cuvintele cheie din domeniu te ajuta. Problema este ca nu te poti baza doar pe traficul din motoare de cautare. Daca faci greseala asta s-ar putea sa regreti. Cunoastem deja cateva cazuri.
Dupa faza cu motoarele de cautare, care poate sa dureze si un an, se presupune ca ai un anumit profit. E timpul sa aloci buget pentru Marketing, online sau offline: campanii de bannere, schimb de bannere, fluturasi, etc. Incepi sa-ti creezi o imagine si incet incet dezvolti un brand. Un nume de genul obiecte-artizanat-iefine.ro nu o sa te ajute deloc. Imagineza-ti ca in loc de Connex ar fi "Telefonie mobila".
E tarziu, ma intorc la treaba. Nu intrebati ce treaba.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)