Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 47 din 47

Subiect: Sandbox

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de aly21 Vezi Post
    in caz ca vreti sa va uitati putin si sa imi ziceti daca gasiti vreo problema care ar fi putut cauza intrarea siteului in sandbox.
    - la cautarea url-ului ai a titlului primei pagini apari prima in Google, deci nu e o penalizare/filtrare grava
    - nu cred ca e sandbox pentru ca nu ai foarte multe linkuri,e altfel de filtrare
    - toate paginile interne au acelasi metatag description: pune macar ce apare acum in title sa apara si in description,adica:
    <title>CV-ul vedetelor: Familia lui Obama pozeaza pentru popor</title>
    <meta content='CV-ul vedetelor: Familia lui Obama pozeaza pentru popor' name='description'/>
    - redu cumva numarul linkurilor din dreapta la 10% pentru paginile pe care primeai vizitatori (arhiva si searches): il mai poti urca treptat dupa ce expira penalizarea (astfel se vor incarca si mai repede paginile)
    - am vazut ca ai postat pe blogul lui Matt Cutts: cred ca "expiring old penalties" se refera la penalizarile de PR, iar nu la caderea in SERPS

Important: pentru cuvintele care iti aduceau vizitatori pe ce pagina te afli cand cauti in Google?

ps: nice blog
    Succes

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Indexul ei are pr 3 .La pr asta siturile in sandbox raman pe prima pozitie la cautare dupa URL

aly21 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    13th February 2008
    Vârstă
    42
    Posturi
    131
    Putere Rep
    34

Implicit

Mersi mult evolution pt raspuns- o sa incerc sa-l imbunatatesc pe baza observatiilor tale. Astazi observ - cu bucurie- ca penalizarea mi-a expirat( o avem de pe 13 iulie). Nu stiu care dintre demersurile mele a functionat - reducerea linkurilor, adaugarea de nonfolow la linkurile spre surse, mailurile la Google, incercarea de a obtine linkuri de calitate, etc. Sper sa nu fie o bucurie de scurta durata. Mult succes tuturor care au astfel de penalizari.

anubis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    35
    Posturi
    160
    Putere Rep
    34

Implicit

si la mine a disparut penalizarea, insa nu am facut nimic altceva decat adaugarea de continut unic.
    "Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Poate ma lamureste cineva cu chestia asta legata de sandbox Asa arata o manifetare a sandboxului pentru un site nou aici

Am pierdut trafic, de fapt am iesit din cautari pe linkuri interne iar acum isi revine dupa mai bine de-o luna . Nu am mai lucrat deloc la link building, pur si simplu si-a revenit

Iar la alt site care era mai vechi si este un site de jocuri online am iesit din cautari pe cuvantul optimizat si apoi si-a revenit dar de data asta am scos intr-adevar linkurile de pe site-urile mele catre el aici NU prea imi explic de ce s-au intamplat lucrurile astea
    Ultima modificare făcută de avram; 4th September 2011 la 13:48.

dalex1983 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2010
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am o nedumerire ref. la sandbox. Iti poate intra o singura pagina in sandbox, spre exemplu indexul pentru care s-au adaugat sa zicem multe linkuri ce aceeasi ancora? Sau intra tot site-ul? Eu am patit-o de 2 ori
    - prima data a fost afectat doar indexul, restul paginilor de produs ieseau la fel de bine
    - a doua oara pe platforma wordpress, nu ies paginile, nu iese indexul insa ies categoriile. Ciudat!!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Si inca ceva, la mine nu a fost cauza adaugarii de foarte multe backlinkuri. Pentru primul caz am adaugat aprox 40 intr-o saptamana, cred ca faptul ca am folosit de fiecare data aceeasi ancora a dus la penalizare. In al doilea caz, cred ca din cauza continutului duplicat, ca exces de backlinking n-am facut.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Am o nedumerire ref. la sandbox. Iti poate intra o singura pagina in sandbox, spre exemplu indexul pentru care s-au adaugat sa zicem multe linkuri ce aceeasi ancora? Sau intra tot site-ul? Eu am patit-o de 2 ori
    - prima data a fost afectat doar indexul, restul paginilor de produs ieseau la fel de bine
    - a doua oara pe platforma wordpress, nu ies paginile, nu iese indexul insa ies categoriile. Ciudat!!

Si inca ceva, la mine nu a fost cauza adaugarii de foarte multe backlinkuri. Pentru primul caz am adaugat aprox 40 intr-o saptamana, cred ca faptul ca am folosit de fiecare data aceeasi ancora a dus la penalizare. In al doilea caz, cred ca din cauza continutului duplicat, ca exces de backlinking n-am facut.

La cautare http://numedomeniu iese cazul 2

Cum ies din sandbox? Link-urile deja postate nu mai pot fi scoase

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Lasand la o parte faptul ca dezgropi ceva de prin septembrie anul trecut hai sa-ti raspun ce am facut eu pentru a iesi cu un site din sandbox.
    Da, este posibil sa ai indexul in sanbox, cuvintele cheie pe care erau pe index nu mai apar nici in pagina 100, in schimb unele posturi para in cautari pe pozitii de pe pagina 2.
    Pentru a iesi continua o campanie de link building aducand linkuri cu autoritate mentinand un ritm constant de aducere a acestor linkuri, incearca sa variezi platformele de pe care vin linkurile si de asemenea cuvintele cheie pe care faci ancorele.
    Bafta si rabdare ca nu se iese asa usor.
    Pe de alta parte posibil sa fie si google dance daca siteul este nou.

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sandbox treatment
    De Prometeu în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 6th September 2010, 19:39
  2. sandbox?! penalizare?
    De Bogdan Citoiu în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th November 2009, 13:18
  3. www.stirileprotv.ro e in sandbox....
    De deadworldisee în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th September 2008, 10:47
  4. sandbox.
    De anubis în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th July 2008, 21:31
  5. sandbox!!!
    De nicky în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 24th February 2005, 17:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •