Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Cineva ma amenintat ca imi va cobora siteu la cuvantu meu cheie si a reusit!!! Cum ?

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Implicit

La mine esti pe 20.
    Eu zic sa mai astepti ceva timp sa vezi daca isi revine.

1.Exista (cel putin) o metoda black seo aproape imposibil de detectat, prin care se poate scoate un site din gugal urgent, dar nu cred ca este cazul tau, deoarece caderea era mult mai brusca si mult mai puternica - adica zburai direct in pagina 20, nu pe locul 20...

2.Avand in vedere ca am eliminat cosmarul cel mare, poti sa te apuci sa analizezi backlink-urile catre tine din webmaster central (google) si/sau yahoo. Daca observi foarte multe link-uri (peste 30% din numarul total de link-uri) care vin catre tine de pe tot felul de site-uri cu care nu ai vrea sa ai de-aface, (sau link-uri de felul celor amintite de deadworldisee de pe tot felul de forumuri sau site-uri) atunci:

A. Fa o lista cu acele link-uri si trimite un mail la google (din webmaster central) in care le explici ca ai suspiciunea de a se fi folosit metode de black seo asupra site-ului tau in urma unei amenintari.

B. Incearca sa iei legatura cu proprietarii site-urilor (forumurilor) pe care nu vrei sa ai link-uri si cerele sa iti steraga link-urile de acolo.

EDIT:
    Daca prin punerea la download a melodiilor de pe site comiti o ilegalitate atnci uita de punctul A...
    Ultima modificare făcută de Mircea Budean; 30th June 2008 la 14:56.

Mezzu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2008
    Vârstă
    36
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Se cheama Google Bowling si e ceva de genu...

Isi alege o pagina care nu are backlinkuri si e pr0/gen contact etc... si pune ;linkuri catre el de pe mai multe situri.

Astfel acea pagina intra in sandbox, cat si toate paginile de pe site care trimit catre pagina "victima".

Presupun ca ai pr3 pe index acel site de manele...fiindca este o scadere specifica paginilor cu pr3.

Alta explicatie mai buna nu cred ca exista.

Tot ce iti ramane este sa scoti linkurile de la paginile interne de pe prima pagina catre cele neimportante saus a pui nofollow(asta in cazul in care nu ai link exchange cu un site in sandbox.)
    Sa vad daca am inteles... El alege o pagina de pe siteul meu care nu are backlinkuri, dupa, de pe siteurile lui pune linkuri catre pagina gen contact. De ce ar trebui sa intru in sandbox daca siteurile lui nu sunt in sandbox ?

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu trebuie sa fie in sandbox.

De fapt sandboxul e o denumire pentru o filtrare mai puternica in SERPS.
    El daca are acele pagini de pe care a pus link catre tine,puternic optimizate abia ca nici nu o sa se observe penalizarea pe acele pagini.

Ideea e daca tu pe situl tau ai pagini cu linkuri catre pagina de contact, o sa fie penalizate si acele pagini.

Tot ce trebuie sa faci e sa iti cam dai seama care este pagina victima, si sa stergi linkurile d epe situl tau care duc catre aceea pagina.

E cam greu de gasit ,dar iti urez bafta.

Efectul de filtrare in serps, se manifesta astfel.
    In 1-2 zile cade mult pagina victima din SERPS , si dupa 1-2 zile cad si celelalte care linkeaza catre ea.Evident cele slab optimizate se resimt cele mai bine.

Iti recomand totusi sa trimiti un review din webmaster tool si sa explici detaliat cam ce s-a intamplat si daca cei de la google vor intelege ideea,probabil iti vor zice ce tip de filtrare ai, de unde e ,cum a fost cauzata ,....
    Ultima modificare făcută de deadworldisee; 4th July 2008 la 22:44.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Din pacate is convins ca poti cobora site-ul unui competitor in motoare, mai ales daca nu e unul cu trust mare. Cea mai simpla metoda am experimentat-o pe pielea mea (din postura victimei):

Am un site nou cu ghiduri, pe care cineva cu un site mai vechi si cu trust mai mare le copypasteaza pe al lui si Google ma coboara pe mine considerand continutul meu ca double content (implicit o gramada de pagini intrate in sandbox).

Acuma nu as baga mana in foc ca baiatul respectiv ti-a facut ceva la site dar ai in vedere ca site-ul tau e intr-o nisa din punctul meu de vedere destul de instabila si poate fi o fluctuatie.

vladimir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    4th November 2005
    Locaţie
    Cork
    Posturi
    234
    Putere Rep
    38

Implicit

probabil scrie corect agramaticalitatile...

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de vladimir Vezi Post
    probabil scrie corect agramaticalitatile...
    =)))) asta e buna rau

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Din pacate is convins ca poti cobora site-ul unui competitor in motoare, mai ales daca nu e unul cu trust mare. Cea mai simpla metoda am experimentat-o pe pielea mea (din postura victimei):

Am un site nou cu ghiduri, pe care cineva cu un site mai vechi si cu trust mai mare le copypasteaza pe al lui si Google ma coboara pe mine considerand continutul meu ca double content (implicit o gramada de pagini intrate in sandbox).

Acuma nu as baga mana in foc ca baiatul respectiv ti-a facut ceva la site dar ai in vedere ca site-ul tau e intr-o nisa din punctul meu de vedere destul de instabila si poate fi o fluctuatie.
    Nu il considera duplicat.
    Ia exemplu siturile de poezii.Oricand poate aparea un site de poezii si sa fie in top.
    Motivul pt care ti-a luat locul e pentru ca are un trust mai bun.

Mezzu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2008
    Vârstă
    36
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu, am PR4. Deci unica solutie este sa trimit mesaj la google cu ce mi sa intamplat sa vad ce imi zic... Am incercat sa analizez paginile...dar chiar daca pun link:www manelele - noi com /contact.php in google, imi arata tot linkurile catre index. Cea ce nu intelg, este daca el pune linkuri catre pagina victima (contact), dc imi penalizeaza google pagina? Nu pot fii considerate linkuri normale catre /contact.php ? Toata problema asta a fostpentru ca iam scos linkurile de pe siteul meu... I le pusesem fiindca vorbisem cu el ca sa imi spuna "secrete" seo timp ce ii tin linkurile pe site. Imi spunea chestii care le stia oricine care citise putin in bloguri si forumuri... Acum iam pus linkurile inpaoi si a zis ca va incerca sa ma urce. Spune ca mia facut cateva "chestii" la site si ca sunt greu de reparat...Mda
    Ultima modificare făcută de Mezzu; 5th July 2008 la 12:55.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Nu il considera duplicat.
    Ia exemplu siturile de poezii.Oricand poate aparea un site de poezii si sa fie in top.
    Motivul pt care ti-a luat locul e pentru ca are un trust mai bun.
    Nu e vorba de locul in SERPS. Site-ul lui cu continut duplicat e in SERPS iar al meu in supplemental index.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Nu e vorba de locul in SERPS. Site-ul lui cu continut duplicat e in SERPS iar al meu in supplemental index.
    M-am referit ca nu te filtreaza in SERPS daca e "duplicat",tu esti acolo din alte motive.

Si de aia am dat exemplu de siturile cu poezii care sunt sus in top

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum am reusit sa cresc veniturile din Adsense
    De Mircea Budean în forumul Adsense
    Răspunsuri: 74
    Ultimul Post: 28th May 2009, 16:17
  2. Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 24th October 2008, 00:57
  3. a reusit cineva pana acuma ?
    De raulll în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th October 2008, 13:19
  4. A folosit cineva rapoartele de cuvinte cheie de pe WordTracker?
    De boghitza în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th June 2008, 17:56
  5. Linkuri catre siteu meu
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 6th July 2005, 00:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •