Salut,
Nu te sfatuiesc sa targetezi mai mult de 2-3 cuvinte cheie sau fraze per pagina. Cu cat ai mai multe scade relevanta paginii. Daca ai 2-3 titlul nu are cum sa fie foarte lung, maxim 40-60 caractere.
Salut,
Nu te sfatuiesc sa targetezi mai mult de 2-3 cuvinte cheie sau fraze per pagina. Cu cat ai mai multe scade relevanta paginii. Daca ai 2-3 titlul nu are cum sa fie foarte lung, maxim 40-60 caractere.
Cu stima,
Razvan Pop
Salut, Razvan.
Nu am targetat mai mult de 2-3 pe pagina; insa nu am stiut prea bine cum sa fac incat sa fie titlul
atat de scurt (20-40 caractere), a trebuit sa le leg cumva, incat sa nu pun acolo numai cuvintele care
ma interesau.
Problema este ca au intr-adevar legatura intre ele si au relevanta numai si numai pt. pagina respectiva.
Multumesc.
Lungimea titlului este bina sa fie intre 5-10 cuvinte, cat mai reprezentative pentru pagina respectiva... Primul, sau primele trebuie sa fie cuvintele cheie...
Lungimea titlului si nu numai, conteaza la densitate ... Daca ai 10 de cuvinte in titlu din care doar unul e keywordul care te intereseaza, calculeaza tu in procente ce densitate de cuvinte cheie o sa ai in titlu.
Valabil si pentru descriere... body.. etc ...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Salut.
Multumesc, @toto. Cam ceva de genul asta am facut, la titlu si descriere (am vazut ca inca
este importanta pt. Google, nu mai stiu pe unde citeam ca nu..).
La body, densitatea trebuie sa fie aproximativ aceeasi?
Mie mi se pare destul de greu (sau exagerat) de facut la o pagina html care are un 2-3 scroll-uri; este de preferat de micsorat volumul textului incat sa fie densitatea de cuvinte cheie mai mare?
Din ce tin eu minte, volumul ideal de text pentru o pagina este de 400-600 de cuvinte iar pentru titlu 10-40. Prea putin text poate duce la o desconsiderare a paginii iar prea mult sugereaza spam.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)