dar aca sa iti pui un link la semnatura pe siteul asta ce trebuie sa faci ?
dar aca sa iti pui un link la semnatura pe siteul asta ce trebuie sa faci ?
Se pare ca intre timp ai reusit
In alta ordine de idei, ma intreb (retoric) cand o sa inceapa si ai nostri sa se gandeasca serios la trafic platit, si nu doar la diferite metode (de cele mai multe ori inutile) de a face trafic gratuit. Nu conteaza doar numarul, conteaza si calitatea acelui trafic !
Daca poti scrie articole, mici tutoriale, etc, de spre seo, sem, ecommerce le pot publica pe doua siteuri personale si evident ca vei avea link direct catre tine in semnatura articolului. Singura mea conditie ar fi ca articolul sa fie unicat si nepublicat pe un alt site. Vorbim evident de continut in limba romana.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Toto, sau ceilalti, stiti ceva "article directories" gen Ezine Article Submission - Submit Your Best Quality Original Articles For Massive Exposure, Ezine Publishers Get 25 Free Article Reprints dar pe romana? Pana acuma am gasit unul singur care mi s-a parut cat de cat de calitate.
Eu o sa primesc curand pe cateva personale site-uri articole, dar pe domenii privind sanatatea si familia, si in directorul meu web am implementat inscrierea de articole dar mai am ceva probleme in script pe care sper sa le rezolv in 3-4 zile
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ok sa ne tii la curent te rog. Federals, scuze dar am pierdut link-ulO sa il caut iar, desi stiu ca m-am plimbat vreo 3 pagini pe google sa dau de el.
Nu stiu... dar eu incerc printr-un proiect personal sa pun impreuna cat mai multi writeri de articole originale in limba romana. Evident ca traficul generat nu va fi mare pentru acei writeri, pentru ca proiectul este inca nou si necunoscut, insa in timp vor veni si aceste lucruri. Ce poate sa vina imediat sunt cateva linkuri directe catre paginile autorilor, din semnatura articolului, pe keywords relevante pentru ei. Evident, castig si eu content, deci cred ca este ok pentru cele doua parti implicate...
In afara de semnatura autorului, sunt de acord si cu postarea codului de publisher adsense al autorului pe pagina articolului, astfel incat in timp ii vor veni si niste banuti de acolo...
@Federals - astept discutiile!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)