Vinovat in citarea numelui tau este si fontul acela ROZ, care face ilizibil numele
scuze de offtopic
Vinovat in citarea numelui tau este si fontul acela ROZ, care face ilizibil numele
scuze de offtopic
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Hei, eu nu te-am injurat de familie, tu de ce te legi de rozul meu?
http://www.vand-cumparam.ro/detail.php?id=1377
Uite inca un imprumut. Luati baieti, ca e gratis copy paste-ul.
tu lasa-i pe ei sa fac ce vor, ca oricum daca au inceput asa sigur nu vor ajunge departe cu SEO. continua munca de calitate si lasa-i pe altii, timpul ii cerne usor pe toti .... atunci se vor vedea cei care presteaza munca de calitate ...
ps: i like your blog. eu nu am talent la scris ... insa ochesti cam ceea ce as vreau eu sa citesc, aud, scriu. cum am mai spus nu ii mai lua pe toti in seama. insa asta ar trebui sa te faca sa te gandesti data viitoare cand vrei sa mai ajuti pe cineva - gratis (nu ma intelege gresit-referitor la ultima fraza)
Asa arata .htaccess meul ! Folosesc joomla !
Cum ar trebuii editat ca sa fie ok potrivit ghidului Seo ! :
########## Begin - 3rd Party SEF Section
############# Use this section if you are using a 3rd party (Non Joomla! core) SEF extension - e.g. OpenSEF, 404_SEF, 404SEFx, SEF Advance, etc
#
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(/component/option,com) [NC,OR] ##optional - see notes##
RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.htm|\.php|\.html|/[^.]*)$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule (.*) index.php
#
########## End - 3rd Party SEF Section
Foarte bun articolul. Mura-n gura pentru a intelege si cel incepator.
Tot ceea ce am citit e util, dar nimic nou desi google schimba destul de des algoritmii. Dar banuiesc, cine descopera un "truc" nu-l va face public.
Foarte bun articolul, iar termenii folositi sunt de "dificultate" medie.
Chiar pe intelesul tuturor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)