Dintre cuvintele cheie, sunt cele mai putin importante. Vezi o statistica mai clara aici.
Dintre cuvintele cheie, sunt cele mai putin importante. Vezi o statistica mai clara aici.
Boingeanu Ben
Rezultatele unui mic experiment pe care l-am facut:
- un cuvant cheie in meta keywords fara anchor si fara sa fie cuprins in pagina in alt loc
- pagina indexata de catre google
- pagina nu se regaseste in serps ptr cautare respectiva.
meta keywords sunt o pierdere de timp daca vrei sa faci seo pentru google sau yahoo sau msn..
folosestele doar daca vrei sa ajuti google sa dea rezultate mai bune la "did you mean "alt keyword" "
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
pai acum tin sa te contrazic ca dupa ce m-am mai documentat putin, avantaje sunt si la folosirea lor. oricum au mai fost discutii chiar intre administratorii acestui forum, in urma acestor discutii au ramas concluzii pro si contra. oricum nu e nimic rau sa le folosesti. dupa mine nu sunt o pierdere de timp.
din experinta plus articole, cam singura chestia care le poate face inutile este numarul exagerat. in rest, daca ai timp si de asta, da, merita luate in calcul
Tinand cont de faptul ca lucrezi la site in joomla, dupa cum am vazut intr-un alt post, ai posibilitatea in acest cms de-a adauga meta-tag-urile usor, cei drept cu o pierdere de timp de circa 1 2 min la pagina. Din ce-am experimentat eu sunt conteaza ce meta keywords pui sa nu sune a spam, pe mine ma ajuta. Statisticile imi spun ca 85 % din trafic pe site imi vine de pe google.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)