Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Mare ghid de optimizare :)

Vizualizare arbore

orio777 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    11th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti & Constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    62
    Putere Rep
    36

Implicit

io cred ca ceea ce a postat Cipixxx e interesant si trebuie citit, ai ce invata si consider ca putem sa postam aici ceea ce avem prin hdd-ul nostru sa poata citit si ceilati. si dupa cate stiu io un copy/paste unerori, de multe ori e binevenit
    in nesimtirea mea o sa atasez si io cateva carti despre seo, putin mai vechi , dar promit ca o sa adaug unele mai noi
    Pana la urma..cine vrea sa descarce si sa invete...sa dea click...cine nu...nu

vad ca mi s-a postat doar un pdf doarece depasea limita de 235KB/pdf...o sa le postez pe un ftp si o sa adaug link-ul

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Seo nu e o fosila care sa se poata refolosi in timp. In Seo sint niste aplicatii facute unui site, permanent actualizate si care difera de la motor de cautare la altul.
    pana la urma ca incepatori noi trebuie sa invatam cum se construieste un site klumea , ce pasi trebuie sa urmam, ce reguli sa respectam si cred ca aceste lucurui se gasesc in cartile din 2005 si in ca sunt valabile in 2007
    Fișiere atașate Fișiere atașate
    Ultima modificare făcută de orio777; 26th April 2007 la 23:46.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Mic ghid de optimizare SEO
    De Diana în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 86
    Ultimul Post: 5th July 2013, 21:53
  2. Ghid util Adsense - optimizare si tool-uri
    De Nichita în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd July 2009, 15:03
  3. Comentarii privind Mic ghid de optimizare SEO
    De dbd în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 12th May 2007, 21:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •