Cipixx si eu sunt noua pe forum dar nu am simtit sub nici o forma ca nu sunt bine venita... ti-as recomanda Search... eu am gasit posturi si din 2005 destul de interesante, gen "Tarife SEO". Iar legat de tutoriale ... eu ti-as zice sa iei tot forum-ul ca un intreg tutorial SEO..si revin iar la comanda Search pentru a cauta clar ceva anume. Iar in privinta postului tau, nu ca sunt rautacioasa, dar daca intr-adevar vrei sa contribui cu ceva nu face copy paste pentru ca ne e foarte usor sa vizitam link-ul de unde ai luat info ci fa un rezumat si preferabil in limba romana...
doar o parere....![]()

... eu am gasit posturi si din 2005 destul de interesante, gen "Tarife SEO". Iar legat de tutoriale ... eu ti-as zice sa iei tot forum-ul ca un intreg tutorial SEO..si revin iar la comanda Search pentru a cauta clar ceva anume. Iar in privinta postului tau, nu ca sunt rautacioasa, dar daca intr-adevar vrei sa contribui cu ceva nu face copy paste pentru ca ne e foarte usor sa vizitam link-ul de unde ai luat info ci fa un rezumat si preferabil in limba romana...
Răspunde cu citat