Ce sa zic? Ai audienta aleasa...
Ai facut rost de pasaport?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
E un site proaspat lansat de vreo saptamana, cu 7 vizitatori chiori pana acum, ma indoiesc ca am deranjat pe cineva atat de tare, totusi e bine de stiut de unde sa-mi iau al doilea pasaport , daca vreodata voi avea nevoie![]()
Proaspat pentru tine, dar poate cu "vechime"..![]()
Mike, daca nici eu nu stiu cum sa verific un domeniu si sa ma asigur ca-s primul posesor, nu mai stiu cine sa zic ca stie sa mai cumpere domenii pentru moneysite-uri
Nu, cel mai probabil este BigBrother american, domeniul este .com am uitat sa precizez , e f posibil sa fie aceeasi poveste pentru orice domeniu .com luat in ultimul timp dar eu acum am bagat de seama pentru prima data.
Avand in vedere cum toti isi construiesc baze de date si traim in pline era Big Data, orice este posibil...
Poate contine niste termeni mai speciali/sensibili pentru ei.. ca altfel, sa verifice toate domeniile .com, .us si nu numai.. ar fi ceva.
Daca era Big Brother ,ipul trebuia sa fie de la NSA si chiar si asa se folosesc, ipuri fara numele institutiei in el.
De ce ar lasa FBI numele institutiei in ip?nu se presupune ca n-ar trebui sa stii cand... te cauta?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)