De curand am lansat e-avatare.as.ro . Vreau sa vad parerile voastre , ce mai trebuie , lipsuri , sfaturi , etc.Va multumesc
De curand am lansat e-avatare.as.ro . Vreau sa vad parerile voastre , ce mai trebuie , lipsuri , sfaturi , etc.Va multumesc
Ultima modificare făcută de tiptil; 18th December 2006 la 10:22. Motiv: am gresit titlul
Intai corecteaza greseala gramaticala din titlu.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ai facut siteul ca sa poata fi preluate avatarurile? Cred ca ar tb sa specifici care sunt conditiile de preluare. Sa stie tot omul: tb sa plateasca, le ia gratis, pune linkul tau pe undeva ...
Optimizeaza-l.
De ce se duce pe alt site cand dau click pe sigla?
Daca tot ai pus jos meniul ala, pune si linkuri pe el. Si pe imagini.
La forum, cand intru pe un forumimi plac butoanele, dar se citeste cam greu textul. Fa-l bold
![]()
Cum ma intorc din forum in site?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Ce fel de intrebare e asta? ai vazut pe undeva ceva de genul "pt a downloada un avatar trimteti sms..." ??? Conditiile de preluarea sunt "copy paste" ce draq , nu suntem la gradina zoologica...trebuie sa explic ca la copii de 5 ani?
e un link spre o reclamaDe ce se duce pe alt site cand dau click pe sigla?![]()
![]()
Nu e un meniu , e pt. googleDaca tot ai pus jos meniul ala, pune si linkuri pe el. Si pe imagini.
"cu back?" , poate ca ar trebuii sa fac linkul "blank" si nu "_self "Cum ma intorc din forum in site?
Sa stii ca am optimizat cat de cat site-ul , totusi e concurenta destul de mare si site-ul e foarte nou. Google nu este foarte bun cu mine dar totusi raspunde la cuvinte precum "avatare personalizate" , "avatare amuzante" , "avatare dragoste" , "avatare tari" , "avatare cu bebelusi" , "avatare frumoase" , "avatare imagini" , "avatare super" , etc...
tiptil, las-o mai moale cu tonul asta agresiv, nu vrei sfaturi, nu le cere.
Intrucat m-ai enervat cu postarea ta de kko, trebuia sa nu-mi mai pierd timpul cu tine.
Dar:
Uite aici si aici.
De ce tb sigla ta sa duca spre o reclama? Chiar ti se pare normal? No comment.
Siteul tau numai optimizat nu e. In loc de "nu stiu ce"-ul ala de jos, mai bine ai optimiza siteul ca lumea. Dar de, mai usor e sa bagi niste chestii pt google decat sa muncesti la optimizare.![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Daca ziceam ca e meniu nu comenta nimeni nimic , altul v-ar fi mintit in fata "e meniu dom'le " si ala n-ar fi fost baiat rau , neinovator , super neoriginal. Pana la urma ajung tot la concluzia ca daca nu esti jogodie si nu minti nu faci nimic in viata . Nu inteleg ce rau am facut? Eu zic ca se considera spam atunci cand ai sute de cuvinte , pagini intregi , nu vreo 20 de cuvinte....plus ca acele cuvinte se regasesc 100% in continutul site-ului nu sunt puse aiurea.
Diana aia sunt niste TAMPITI , cer bani pe ceva pe care daca dai click dreapta + save as, iei gratis...
Ultima modificare făcută de tiptil; 18th December 2006 la 12:14. Motiv: am omis ceva
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)