Pe toate imaginile de pe net poti face click dreapta si save as. Asta nu inseamna ca toate sunt free.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Mai tiptil, este gresit modul in care gandesti...
iar aici gresesti major, dar probabil esti la varsta teribilismului cand totul e naspa. toti sunt tampiti, numai tu esti destept si oricum, astia de pe seopedia sunt niste luzari care te invata prostii... asa ca mai bine faci cum vreitu si cum fac toti desteptii de pe net... adica spam.ajung tot la concluzia ca daca nu esti jogodie si nu minti nu faci nimic in viata
Ai pus site-ul aici, spre evaluare... lumea spune ca nu e bun procedeul ales de tine pentru optimizare, si anume cu "meniul ala fals" de jos... Daca ai de gand sa asculti sfaturile pe care TU le-ai cerut, lasi tonul agresiv jos, si faci cum esti sfatuit... altfel, daca tot consideri ca le stii pe toate, si dece sa nu faci si tu cum fac altii spam, mai bine ne scutesti cu prezenta, pentru ca nu ti-ai gasit aici partenerii de spam si nici pe aia care sa zica "wow, ce site de avatare misto ai facut..." pentru ca intamplator, se vede si aiurea in FF ...
Deci, ori esti dispus sa inveti... ori, macar, nu mai cere parerea nostra...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
OK , nu am considerat niciodata ca sunteti tampiti , nu asta am vrut sa sugerez. Imi cer scuze daca am ofensat pe cineva. Vreau si eu o explicatie mai detaliata (daca se poate) de ce nu e bine sa las acele cuvinte in josul paginii? ele au legatura cu site-ul , sunt ca o informatie aditionala , de ce este considerat spam? asta nu pot sa inteleg , lamuriti-ma va rog. Nu vreau sa fac pe teribilistul , pur si simplu nu vad o explicatie logica de ce nu e bine sa fie acele cuvinte pe pagina? Sunt mai incisiv din caracter , inca odata imi cer scuze daca am ofensat pe cineva.
p.s: site-ul e optimizat pt. rezolutie de 1024x768 , nu am incercat si alte rezolutii , daca se vede prost spuneti-mi.
Din cauza raspunsurilor tale impertinente s-ar putea sa nu obtii raspunsurile dorite. Ne place sa ajutam, dar sunt anumiti oameni care deja "cred ca le stiu pe toate".
Boingeanu Ben
Pentru ca modul in care sunt ele aplicate in pagina, si mai ales pentru faptul ca au legatura cu obiectul de activitate al siteului, este gresit, si nu este altceva decat SEO SPAM. Sunt acolo cu rolul de a pacali motoarele de cautare, si nu de a ajuta/informa vizitatorul.Vreau si eu o explicatie mai detaliata (daca se poate) de ce nu e bine sa las acele cuvinte in josul paginii
Le poti pastra acolo, dar sub alta forma. De exemplu, ai putea sa stai 10 minute si sa gandesti un text explicativ cu acele cuvinte, in care sa spui ceva de genul:
"Pe siteul nostru gasesti avatare misto. Avatarele amuzante, avatarele funny si avatarele personalizate sunt realizari proprii, si le puteti folosi fara nici o problema, GRATIS. Bla bla bla..." Si asa, ai un text explicativ pentru vizitatori, dai si explicatii cu privire la copyrightul avatarelor, si ai si cuvintele cheie care te intereseaza pe pagina, fara sa fii acuzat de spam... Got it ?
LATER EDIT
Ca un site sa fie acuzat de SEO SPAM, nu trebuie sa aiba tone de cuvinte cheie ascunse sau afisate pe site... Sunt de ajuns chiar si cateva cuvinte care nu isi au locul, sau un scop logic plauzibil intr-o pagina
Ultima modificare făcută de Toto; 18th December 2006 la 12:16.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Multumesc pentru raspuns am sa fac cum mi-ai recomandat. Nu le stiu pe toate , ok am fost arogant, imi cer scuze inca odata.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)