Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: vrei un avatar?

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de tiptil Vezi Post
    Daca ziceam ca e meniu nu comenta nimeni nimic
    TIptil, nimic personal, dar chiar ai impresia asta ?

De cate ori s-au pus site-uri la review, si au fost mutate la spam ? Iti spun eu. De multe ori.

Noi incercam sa educam si sa trimitem webmasterii pe calea dreapta, nu sa injuram si sa facem pe desteptii.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Pe toate imaginile de pe net poti face click dreapta si save as. Asta nu inseamna ca toate sunt free.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Mai tiptil, este gresit modul in care gandesti...
    ajung tot la concluzia ca daca nu esti jogodie si nu minti nu faci nimic in viata
    iar aici gresesti major, dar probabil esti la varsta teribilismului cand totul e naspa. toti sunt tampiti, numai tu esti destept si oricum, astia de pe seopedia sunt niste luzari care te invata prostii... asa ca mai bine faci cum vreitu si cum fac toti desteptii de pe net... adica spam.

Ai pus site-ul aici, spre evaluare... lumea spune ca nu e bun procedeul ales de tine pentru optimizare, si anume cu "meniul ala fals" de jos... Daca ai de gand sa asculti sfaturile pe care TU le-ai cerut, lasi tonul agresiv jos, si faci cum esti sfatuit... altfel, daca tot consideri ca le stii pe toate, si dece sa nu faci si tu cum fac altii spam, mai bine ne scutesti cu prezenta, pentru ca nu ti-ai gasit aici partenerii de spam si nici pe aia care sa zica "wow, ce site de avatare misto ai facut..." pentru ca intamplator, se vede si aiurea in FF ...

Deci, ori esti dispus sa inveti... ori, macar, nu mai cere parerea nostra...

tiptil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th November 2006
    Posturi
    44
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de toto Vezi Post
    Mai tiptil, este gresit modul in care gandesti...
    iar aici gresesti major, dar probabil esti la varsta teribilismului cand totul e naspa. toti sunt tampiti, numai tu esti destept si oricum, astia de pe seopedia sunt niste luzari care te invata prostii... asa ca mai bine faci cum vreitu si cum fac toti desteptii de pe net... adica spam.
    OK , nu am considerat niciodata ca sunteti tampiti , nu asta am vrut sa sugerez. Imi cer scuze daca am ofensat pe cineva. Vreau si eu o explicatie mai detaliata (daca se poate) de ce nu e bine sa las acele cuvinte in josul paginii? ele au legatura cu site-ul , sunt ca o informatie aditionala , de ce este considerat spam? asta nu pot sa inteleg , lamuriti-ma va rog. Nu vreau sa fac pe teribilistul , pur si simplu nu vad o explicatie logica de ce nu e bine sa fie acele cuvinte pe pagina? Sunt mai incisiv din caracter , inca odata imi cer scuze daca am ofensat pe cineva.
    p.s: site-ul e optimizat pt. rezolutie de 1024x768 , nu am incercat si alte rezolutii , daca se vede prost spuneti-mi.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

Din cauza raspunsurilor tale impertinente s-ar putea sa nu obtii raspunsurile dorite. Ne place sa ajutam, dar sunt anumiti oameni care deja "cred ca le stiu pe toate".
    Boingeanu Ben

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Vreau si eu o explicatie mai detaliata (daca se poate) de ce nu e bine sa las acele cuvinte in josul paginii
    Pentru ca modul in care sunt ele aplicate in pagina, si mai ales pentru faptul ca au legatura cu obiectul de activitate al siteului, este gresit, si nu este altceva decat SEO SPAM. Sunt acolo cu rolul de a pacali motoarele de cautare, si nu de a ajuta/informa vizitatorul.

Le poti pastra acolo, dar sub alta forma. De exemplu, ai putea sa stai 10 minute si sa gandesti un text explicativ cu acele cuvinte, in care sa spui ceva de genul:

"Pe siteul nostru gasesti avatare misto. Avatarele amuzante, avatarele funny si avatarele personalizate sunt realizari proprii, si le puteti folosi fara nici o problema, GRATIS. Bla bla bla..." Si asa, ai un text explicativ pentru vizitatori, dai si explicatii cu privire la copyrightul avatarelor, si ai si cuvintele cheie care te intereseaza pe pagina, fara sa fii acuzat de spam... Got it ?

LATER EDIT
    Ca un site sa fie acuzat de SEO SPAM, nu trebuie sa aiba tone de cuvinte cheie ascunse sau afisate pe site... Sunt de ajuns chiar si cateva cuvinte care nu isi au locul, sau un scop logic plauzibil intr-o pagina
    Ultima modificare făcută de Toto; 18th December 2006 la 12:16.

tiptil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th November 2006
    Posturi
    44
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc pentru raspuns am sa fac cum mi-ai recomandat. Nu le stiu pe toate , ok am fost arogant , imi cer scuze inca odata.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vrei link pe o pagina in top 10 google pt "matrimoniale"?
    De myamar în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st October 2010, 00:25
  2. Vrei rezultate? Testeaza publicitatea (gratuit)
    De myamar în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th September 2009, 19:28
  3. Vrei un tricou gratis?
    De adson în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 14th January 2009, 10:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •