O sa incerc sa instalez programu iar si sa folosesc ocxu din primul "aici"...la al treilea "aici" mi-a gasit acelasi troian...
Later edit: hehe...a mers! Multumesc, c_n_m!
O sa incerc sa instalez programu iar si sa folosesc ocxu din primul "aici"...la al treilea "aici" mi-a gasit acelasi troian...
Later edit: hehe...a mers! Multumesc, c_n_m!
Ultima modificare făcută de Aurel Dragut; 7th March 2007 la 23:00.
Ai vazut, AVG-ul semnaleaza problema respectiva pe anumite variante ale ocx-ului, inclusiv pe cea pe care digiXMAS a ales sa o utilizeze, deci probabilitatea sa se fi "implementat ceva" in ocx de cei de la digiXMAS e aproape nula. Dealtfel, submiterul respectiv este declarat 100% clean de SoftPedia.
Nu ai pt ce, doar nu vreau sa se traga niste concluzii gresite. De asemenea nu vreau sa afirm ca e cel mai bun submiter, desi la capitolul ergonomie sta foarte bine - practic nu faci decat sa dai niste clickuri si sa completezi codurile captcha - si are si capacitatea de autoinvatare a categoriilor / subcategoriilor in care se submite un site. Rata de raspuns / aprobare in directoare este foarte buna. Ramane bineinteles problema legata de obtinerea prea rapida a IBL-urilor, dar asta nu tine de program... De asemenea, in urma submiterii (si aprobarii) unor site-uri in directoare respective nu prea au crescut nici PR-ul nici nr de vizitatori...
Ultima modificare făcută de c_n_m; 7th March 2007 la 23:20.
Asa e. am dat ignore la register-ul ala ... apoi am pus fisierul separat ...si acum merge fara probleme. Multumesc inca o data!
Sunt curios ce rezultate aveti folosind programe de submit. Poate ne spuneti si noua rezultatele efective dupa ceva timp, daca sunt...![]()
pt situl din semnatura incearca o cautare pe google dupa "imobiliare". este pe pozitia a doua.
daca vrei sa vezi cat de importante sunt linkurile astfel obtinute poti incerca tool-ul de la: webuildpages.com/cool-seo-tool/ in coloana "allinanchor Rank".
un exemplu bun (de clasare in primele pozitii google datorita inscrierii in directoare) mai este si imobiliarepro.com.
floring, nu am zis ca inscrierea in directoare nu are importanta pentru pozitionare ci doar ca programele de submit nu-ti fac inscrierea decat in numar extrem de mic, un motiv ar fi ca in momentul de fata majoritatea directoarelor bune te lasa sa te inscrii dupa ce ai facut cont sau nu te lasa sa faci inscriere cu programe sau scripturi ci doar manual.
Pe webuildpages.com/cool-seo-tool/ eu vad ca site-ul tau este pozitionat mai degraba dupa densitatea de cuvinte din text, cel putin fata de imobiliare.run.ro care are un numar de backlinks superior.
Nu o sa avem de suferit dupa ce inscriem automat situl cu aceste programe ? Am inteles ca exista linkyarduri si directoare care practica blackseo si ma intreb daca nu cumva se regasesc si acestea in aceste automatic submiterrs.
14 zile trial pe naiba....50 de directoare si apoi gata
plus ca se si blocheaza dupa alea 50 de directoare////
in rest mi-a placut programul...dar doar 50 de directoare...
Pai si ce ai vrea barosane? Ca daca imparti 2700 la 14 ai aproape 200 de directoare pe zi care le faci ca popa. Intr-adevar era mai bine daca spunea ceva de genu 14 zile sau 50 de inscrieri, in loc de doar 14 zile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)