Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 23rd February 2007 la 11:50.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Ultima varianta, cea pe care am gasit-o eu, iti ofera posibilitatea de a incarca propria lista de directoare din fisier txt, sau poti descarca de pe serverul lor diferite liste de directoare generale sau de nisa. Listele lor se actualizeaza permanent. Inca un lucru bun e acela ca introduci trei descrieri si titluri diferite, pe care le introduce in mod aleator.
e interesant digixmas.. dar nu te lasa sa faci submit la multe.. si daca incarci lista ta de directoare nu e mare diferenta fata de inscrierea normala prin browser..
Digixmas are troian in el..."troian horse Generic3.GOH"...
In concluzie nici Digixmas ,nici Website Submitter nu sunt prea stralucite.![]()
Atunci mai bine ne rezervam cateva zile si incepem cu manutele noastre sa adauga site-ul in nenumarate directoare.
Acum va intreb: Exista vre-o lista cu directoare? Am gasit pe forum o lista cu cele mai importante directoare din romania, este ok . Dar o lista cu directoare straine?![]()
Nu ai vrea sa apesi pe un buton si sa iti inscrie site-ul in toate directoarele posibile? Eu eram multumit de digixmas pana am descoperit troianu ala. In Website Submitter nu am reusit sa investesc inca, dar demo-ul mi-a lasat o impresie foarte buna.
Esti sigur ca digiXMAS are troian? Parea serios vietnamezul ala de l-a facut. Mai ales ca acum ia si bani pe el, nu prea vad rostul... Ce antivirus ti l-a semnalat si pe ce versiune?
Ultima modificare făcută de c_n_m; 7th March 2007 la 21:46.
Folosesc AVG Internet Security 7.5
Stai ca mai incerc sa il instalez ca sa fac screenshot.
Scuze...am crezut ca pot sa adaug attachment si la edit.
O discutie pe aceeasi tema aici. Personal, cred ca e o problema a AVG-ului care raporteaza troian in fisierul respectiv, spre deosebire de multi alti antivirusi care nu o fac.
MSWINSCK.OCX este un DLL Microsoft care in sine nu are nimic malefic, vezi aici. E adevarat ca respectiva componenta software poate fi utilizata in scopuri nu prea curate, de exemplu de keyloggere, asta este insa altceva decat sa contina un troian. Poti verifica ce semnaleaza AVG pe fisiere mwinsck.ocx descarcate din alte parti: de aici, de aici, de aici, de aici si de aici. Daca AVG semnaleaza troian si in aceste variante, atunci cu siguranta digiXMAS nu are nici o treaba cu troienele.
Ultima modificare făcută de c_n_m; 7th March 2007 la 23:08.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)