Salut, cat de ok este dpdv SEO, un articol copiat in totalitate (copy & paste) si semnat sub el '' Sursa: exemplu.ro '' ? Eventual acel link care face trimitere sa contina doffolow sau nofollow? Am vazut ca ''marile ziare'' fac acest lucru.Mersi
Salut, cat de ok este dpdv SEO, un articol copiat in totalitate (copy & paste) si semnat sub el '' Sursa: exemplu.ro '' ? Eventual acel link care face trimitere sa contina doffolow sau nofollow? Am vazut ca ''marile ziare'' fac acest lucru.Mersi
Nu cred că sunt site-uri mari de ştiri care dau în totalitate copy-paste articolelor.
Nu ştiu unde ai văzut asta, dar mie mi-e cam greu să cred.
În primul rând că ar fi penalizate de google, dacă nu unul din ele, poate chiar amândouă...
Apoi pe principiul relaţionării datelor (JSON-LD - JSON for Linking Data), cred că ar trebui dofollow.
Ultima modificare făcută de C. Andrei; 22nd September 2016 la 19:37.
Iti las in privat
Mda... nu ştiu ce să spun
Nu sunt cel mai bun seo-ist, dar chiar şi aşa, eu nu văd bine treaba asta cu copiatul în totalitate.
Cu articolul care mi l-ai dat sunt 6-7 site-uri, toate mari, adevărat. Mi se pare o prostie...
Mai stai pe aici. Te lămuresc colegii mai documentaţi.
.....
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 22nd September 2016 la 19:43.
Nu mai CAUT content writer
Nu este prea ok , depinde daca ai un site foarte autoritativ , nu face rau . Dar daca ai un site micut o sa ai probleme .
Mai bine platesti pe cineva sa iti faca un articol unic !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)