1 out of 1 members found this post helpful.
Ai ales un cuvant cheie care nu are o densitate "adecvata". Ai fraze si propozitii lungi in articol. Nu ai nici un link.
Punctul 1. Du densitatea cuvantului ales undeva la 3%.
Punctul 2. Construieste propozitii mai scurte. Textul trebuie sa fie usor de citit de oricine.
Punctul 3. Nu-l baga in seama
1 out of 1 members found this post helpful.
Imi permit o completare la 3: Baga-l in seama!
Se refera la faptul ca nu ai nici un link extern in articol. Am citit prin mai multe locuri si am si experimentat asta recent, este indicat ca intr-un articol sa ai si ceva link-uri de la site-uri relevante pe acea tema, te ajuta la SEO. Eu de exemplu scriu cel mai des despre filme si am inceput sa pun si un link catre IMDB sau site-urile mari de pe la noi plus un link ceva de pe wikipedia.
De ce? Pentru ca am o serie de articole pe cuvinte cheie asemanatoare si am observat ca unul dintre ele rankeaza pe prima pagina iar celelalte pe paginile 3-4. Ce era diferit? Continutul, adica acele link-uri de care zic mai sus. Doar primul avea asa ceva, incolo n-am facut nimic diferit.
Cum ziceam mai sus, am testat recent cu trei articole (la momentul publicarii nu aveau link-uri externe, le-am adaugat la jumatatea lunii aprilie) si au avut evolutii similare, in bine, am ajuns de exemplu de pe pagina 4 pe 2 in cautare. Mentionez ca nu au primit backlink-uri, doar de pe site-uri de socializare. Este adevarat insa si ca nu sunt pe cuvinte cheie cu concurenta mare. N-o sa ajungi pe prima pagina doar cu asta dar din ce am observat si am inteles eu, ajuta cel putin la nivelul meu.