In ultima luna traficul organic unui site a crescut cu 700-1000%. DA a scazut cu 2.
De curiozitate, doar eu consider ca statisticile de la moz irelevante si complet inutile?
In ultima luna traficul organic unui site a crescut cu 700-1000%. DA a scazut cu 2.
De curiozitate, doar eu consider ca statisticile de la moz irelevante si complet inutile?
Moz nu vede toate link-urile, deci conteaza mult ce lipseste ... dar ca orientare e ok. Daca nu ai link-uri dubioase te ajuta 50% sa iti dai seama cum evoluezi, dar conteaza si restul de 50 %. La tine daca a crescut traficul e ok, vezi daca a crescut un kwd sau ai noi si multe. Daca e in kwd de interes tempoar ( am avit asa ceva 3 - 4 luni ) va scade la normal dupa ce trece "buful".
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Traficul in crestere. Moz rank in cadere libera. Cum poate fi ok ca orientare?
Nu e "bum de moment". Nu mai postat de mult articole pe site. De 3 luni am inceput sa postez regulat si am cumparat mai multe link-uri. In ultima luna s-a vazut diferenta. De la 30-40 / zi la 3-400. Site-ul e generalist si adresat femeilor. Banuiesc ca "10 sfaturi pt. un ten sanatos" cauti si iarna si vara.
Rating-ul de pe Alexa mi se pare mult mai relevant și, mai mult, conform cu realitatea. Am trafic, creste pozitia; nu am trafic, scade.
DA/PA poate fi influentat. CF/TF, mai greu. Eu ma uit la CF/TF.
Conteaza la fel de mult cum ar fi contat Page Rank-ul unui site cand se actualiza o data pe an. Daca vrei sa vinzi advertoriale, atunci e important, deoarece clientii sunt in general interesati de asta. Trebuie sa tii cont insa ca nu iti creste traficul datorita unei autoritati Moz mare, autoritatea aia e determinata de backlink-urile gasite de Moz.
Ce bounce rate si ce rata de afisari ai pe sit?
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
DA/PA - CF/TF poat fi influentate
Recomand sa te uiti manual la backlink-uri (Ahrefs - best) si dupa poti sa arunci o privire pe TF - DA ..
DA si PA sunt de tot rasul si irelevante. Am un blog neactualizat si total praf, din care am luat cele mai bune articole cu redirect, vizitatori pana in 100 pe zi si ce sa vezi, sare de 25 PA si DA. Dar e un blog de 2 bani, nici advertoriale nu dau pe el.
Nimic.
DA si PA sunt doar niste indicatori care incearca sa iti arate cat mai corect link-urile catre site-ul tau si autoritate. Ce este foarte important este si relevanta link-urilor, un lucru pe care acesti indicatori nu il pot lua in considerare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)