Mie personal ALT si TITLE in imagini imi creeaza de fiecare data confuzii. Nu stiu daca e bine ca la title sa apara acelasi text ca la alt. Imi poate cineva explica?
De exemplu am o imagine cu o casa. Ce pun la alt si ce pun in title?
Mie personal ALT si TITLE in imagini imi creeaza de fiecare data confuzii. Nu stiu daca e bine ca la title sa apara acelasi text ca la alt. Imi poate cineva explica?
De exemplu am o imagine cu o casa. Ce pun la alt si ce pun in title?
Alt este tagul la care se uita Google pentru a intelege despre ce este poza, iar title este pentru useri (de obicei apare ca popup atunci cand un user face hover peste poza). Eu, in general, pun acelasi lucru si la alt si la title si nu am avut probleme.
Ce nu e bine sa faci, este sa folosesti aceeasi expresie ca alt pentru toate pozele de pe o pagina (keyword stuffing).
Alt este un tag care ar trebui afisat atunci cand, spre exemplu, poza nu se incarca sau lipseste si are rolul de al face pe vizitator sa inteleaga ce era in imagine si trebuie sa descrie poza, de asemenea este rostit de browser celor cu deficiente majore de vedere. Titlul are legatura cu contextul in care este pusa poza sau in care a fost obtinuta. De exemplu alt="bison bonasus pascand in luminis" si title="zimbru din rezervatia Hateg".
Cel mai important este sa nu spamezi , poti descrie acea poza la aman2 tag-urile
Incerci sa te ajuti pe tine sa strangi 30 de posturi ca sa-ti poti prezenta serviciile.
Ceea ce nu e condamnabil, dar daca citeai un pic regulamentul observai ca oricum nu poti pune oferta de servicii inainte de 6 ianuarie.
Si-atunci intreb, are rost sa scrii 24 de posturi intr-o zi in ce topicuri gasesti sau poti astepta sa se deschida topicuri noi tinand cont ca oricum tre' sa astepti 30 de zile?
Chiar crezi ca cei care au intrebat ce domeniu sa-si ia acum 3 luni asteptau 6 decembrie sa auda si parerea ta?
P.S Eu ti-am zis-o amical, aveai doar 5 posturi, am mai vazut tiparul, nu esti primul si nu vei fi nici ultimul. Drept dovada acum ai 24.
P.S.2. E doar o parere, pentru tine ceva de meditat, puteam sa-ti dau negativ si sa trec mai departe
P.S.3. Poti fi sau nu de acord cu parerea, nu doresc o polemica si nu o sa continui conversatia, multa bafta
Retired
Catalin: Bine , fie cum zici tu.
Numai bine !
Ontopic:
Un exemplu sa iti arat .
Daca ai o imagine cu un sediu la o firma .
Title:Hala Frima X
Description:Frima X a deschis o noua hala in zona Y
ALT:Hala noua in Bucuresti
Punctual:
alt - se pune la imagini
title - se pune la link
Abia astept sa vad ce servicii o sa vanda ucozer![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)