Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Cum pot optimiza site-ul ?

Xme
    Xme este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th May 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    40
    Putere Rep
    0

Lightbulb Cum pot optimiza site-ul ?

Salutare

Mihai, baiatu cu ToateAnimalele va ureaza La Multi Ani !

Cativa dintre voi cunoasteti site-ul meu. Este vorba despre domeniul ToateAnimalele.ro Cum suntem la inceput de an vreau sa aduc imbunatiri si cum nu stiu cu ce sa incep te rog sa-mi dai o mana de ajutor. Daca ar fi site-ul tau ce modificari ii aduci sa il imbunatatesti ?

Care ar fi primele 5 lucruri pe care le-ai face pentru a imbunatati site-ul ?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Parca mai aveai un topic, nu cred ca ne pasioneaza asa de mult animalele incat sa deschizi atatea topicuri despre asta.

Daca tot vrei consultanta moca, macar spune clar ce vrei.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

platonix este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th July 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Permalinkuri pe categorii; de exemplu : xxx.yy/pasari/papagali/vorbitori in loc de xxx.yy/papagali-vorbitori

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

1. html lang="en-US" - pune RO
    2. Tradu site-ul in totalitate - tema inca are anumite expresii in engleza
    3. Scoate widget-ul cu Meta, e inutil.
    4. muta-i si pe Dinozauri in noul site
    5. Link-uri bune in paginile cu cautari
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

UrsanCristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    31st October 2015
    Vârstă
    33
    Posturi
    54
    Putere Rep
    20

Implicit

Cunosc nişa extrem de bine(teh. vet cu exp şi viitor ing. zoot) şi ai nevoie de articole, multe.
    Am văzut că vor apărea în curând dar să fie cel mai important obiectiv deoarece ceea ce ai pe site ca şi informatie e foarte slabă în COMPARAŢIE cu ceea ce îţi oferă articolele.
    Şi te vor ajuta foarte mult articolele aducându-ţi vizitatori.
    Baftă.

Xme
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th May 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    40
    Putere Rep
    0

Implicit

Meta scos
    Dinozauri (in curand)
    la link-uri trebuie sa lucrez ca am erori de-mi scot peri albi si scad al dracu de greu.

Se lucreaza si la articole dar mananca mult timp pentru documentare si procesare. Decat sa pun 100 de slaba calitate, prefer 5 dar bune.

Imi pare rau edy, dar site-ul meu este depre animale. Doar nu vrei sa pun intrebari despre masini, mobila sau mulinete. De obicei se posteaza despre site-uri sau domeniile in care activeaza site-urile. Daca nu-ti plac animalele poti sa nu raspunzi, nu ma supar.

Mersi frumos de raspunsuri.

E adevarat ca nu indexeaza google toate linkurile (sau le indexeaza incet si foarte greu) ? am vazut in alt post ca un tip recomanda "spoon fetch", adica sa le pui tu cu manuta in WMT.

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Un logo, ceva, n-ai la el?
    Pune si un space sub meniu in textul ”ENCICLOPEDIE ONLINE DESPRE TOATEANIMALELE DIN LUME” Am prins ideea cu numele site-ului ca e toateanimalele.ro si te-ai gandit tu sa unesti cuvintele dar nu da bine. In cel mai rau caz puneai un alt font, care sa arate si litere mici si scriai ToateAnimalele.ro
    De ce nu e acces la toate articolele direct pe prima pagina si trebuie sa selectezi ce categorie vrei?
    De ce categoriile sunt si in sidebar si in meniu? Eu cred ca era suficient sa fie ori in una, ori in alta.
    Si legat de ”Bine ati venit pe cel mai mare site de animale din Romania.”. Nu-ti stiu site-ul, nu ma pasioneaza nisa, dar sunteti cei mai mari din romania pe treaba asta sau e pus doar la șto? Prin ”mari” te referi la numarul de articole, trafic sau pozitiile pe care le ocupa?

Xme
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th May 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    40
    Putere Rep
    0

Implicit

Am logo, o sa-l pun curand, vreau sa vad cum se vede si pe alte device-uri intai.
    Buna idee, am modificat 1-2 fonturi dar la ala nu m-am gandit.

As vrea sa fac cumva sa accesez toate articolele de pe prima pagina. Am avut dropdown din meniul principal dar aparea si pe meniu si era imens. Ma gandesc ca decat sa tocesti ecranul dand scrool in jos mai bine intri pe categoria respectiva sau dai search.

Cum altfel as putea face ?

In toamna 2015 site-ul era primul din nisa cu 3-4 sute de useri activi right now, conform analitycs. Nu stiu daca mai este primu, dar suntem in top.
    Tarficul, pozitiile, continutul unic si de calitate sunt targeturile noastre. Nu ne intereseaza numarul de posturi.

staycu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut.
    Eu ma gandeam, ca intru pe site si vad ceva mai frumos aranjat. Am vazut, din start, reclame ADS. Le urasc. dau Quit fara sa ma gandesc mult. Daca iti aduce un castig substantial, lasa-l.
    In pagina Dinozauri, daca dau click pe Contact, este un fiasco
    Se abate enorm de la tema.
    In alta ordine de idei, tema este super simpla - adica, tu ai facut-o asa. Mi se pare o pagina de blog, si-atat. De ce nu incerci ceva mai mult de atat?
    Observ ca folosesti tema Sahifa. In preview, arata chiar bine, pe TF.
    Cum zicea si cineva mai sus, un logo ar da bine. Unul frumos facut, profi.
    Merge un slider pe index, cu cele mai noi / frumoase/ citite articole, insotite de poze.

Daca ai tema premium, foloseste-te de ea. Daca este doar un crack, nu`i bine.
    As studia in locul tau nisa, as lua de ici, de colo, si mi-as face un site complet.
    Momentan, nu ai cum sa afirmi ca esti "cel mai mare site" pentru ca nu o poti dovedi. Evita sa folosesti comparatii de acest gen pe site.

Ar fi multe de zis, te mai ajuta si colegii de pe forum, cine stie.
    Seara faina sa ai.
    Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.

Xme
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th May 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    40
    Putere Rep
    0

Implicit

Ca si cunoscator e normal sa recunosti reclamele. Fara ele nu am cum sa monetizez traficul. Crede-ma ca si eu le uram pana sa intru in domeniul asta

In legatura cu template-ul am inceput o colaborare cu un baiat care a lucrat niste ani in domeniu si stie mai multe decat mine. In curand o sa schimb template-ul cu unul modern, profesional, complet.

Momentan nu mai sunt cel mai mare. Tu ai scos din text. Eu nu am spus ca sunt site-ul numaru 1, ci "cel mai mare site de animale". La momentul cand am afirmat asta eram. Am lasat aceasta afirmatie in speranta ca in cateva luni o sa revin in aceasta pozitie. Cu siguranta n-o sa apara in noul template.

Ce pot sa zic, sunt de acord cu multe din ideile tale, si ale celorlalti baieti, dar avand in vedere cunostintele mele limitate ma bazez pe aceasta colaborare.

Mersi de raspuns

O zi productiva !

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum ati optimiza un motor de cautare ?
    De Toto în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 47
    Ultimul Post: 25th March 2006, 00:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •