Pana la urma mai are rost sa punem tag-uri la articolele blogului?
Pana la urma mai are rost sa punem tag-uri la articolele blogului?
DA, mai are.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
e indicat, cuvintele din tag sa apara si in continut sau nu neaparat?
pai prietene, daca tu scrii despre fotografie, ce rost ar avea sa apara ca tag al articolului fotbal? Cu exceptia cazului in care poza e despre fotbal, evident.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cum adica "pana la urma"? Cand nu au fost bune? Are si tag rolul lui.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nebunia asta cu "nu mai sunt bune tag-urile" a inceput de la plugin-ul wordpress yoast seo wordpress unde ai optiunea de a nu mai pune tag-uri si te mai si intreaba in plugin care sunt rolul lor, dar nu ai si o expicatie documentata de catre mai multe persoane ca nu mai este ok sa le folosesti. Deci, asa cum zice si Robert, sunt de valoare si trebuie folosite.
Daca te uiti la marile site-uri, indiferent de nisa, folosesc tag-uri, si sunt 100% convins ca au o echipa SEO in spatele site-ului respectiv si nu renunta la acele tag-uri.
Legat de experienta personala, am cateva site-uri, in care tag-urile imi rankeaza excelent in serp de foarte mult timp. Deci, din experienta mea: foloseste-le!!!
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
Nu, de fapt nebunia asta a aparut cand google a inceput sa penalizeze siteuri pentru content duplicate. Se considera ca o pagina de tag "laptopuri" poate corespunde cu o categorie ce are acelasi nume. Asadar avem:
site.ro/category/laptopuri
site.ro/tag/laptopuri
Ambele vor avea acelasi continut pe ele si de aici apare duplicate content daca indexezi tagurile.
De asta se recomanda ori sa le folosesti cu prudenta, ca sa nu ai content duplicat pe 2 sau mai multe taguri ori pe un tag fata de o categorie. Altfel, este recomandat sa nu le indexezi.
Intradevar isi au rostul, insa doar la unele siteuri. Eu unul la structura ce o folosesc pentru siteuri nu le vad utilitatea.
Ele se folosesc mai mult pentru utilizator, in loc de filtre, deci de asta e ok sa le ai si sa le setezi noindex.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)