Am posibilitatea sa postez un link in articole de promovare pe Adevarul. Cam cat ar valora un astfel de link?
Am posibilitatea sa postez un link in articole de promovare pe Adevarul. Cam cat ar valora un astfel de link?
Daca este vorba de un articol creeat doar pentru link (SEO), nu te astepta sa aiba o valoare reala mai mare de 300 lei. Pentru articol de branding negociezi pretul cu domnii sau domnisoarele de acolo, in functie de interesul tau.
Detalii:
Adevarul.ro si adevarul.it au facut parte din strategia mea de link building, la fel ca toate site-urile ce foloseau cms-ul Bitban, pe vremea cand erau permise coduri html in comentarii. Comentariile erau (ca structura html), parte din articol. Linkurile erau dofollow, pentru ca nu existau filtre (chiar permiteau inserare de javascript si iframes pe unele site-uri - inclusiv adevarul.it), iar concurenta (alti spammeri), nu am avut pentru mai mult de un an.
Adevarul.ro avea PR7, trafic la greu, dar puterea linkului era mult mai mica decat un link fara anchor primit de pe site-ul unui blogger foarte cunoscut de pe meleagurile noastre.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
OFF:
CDK ai folosit Bitban?
Platforma pare solida, chiar o aveam in plan insa pretul e destul de piperat. Ce parere ai de Bitban? vad ca adevarul si click inca o foloseste si nu vad sa aibe probleme. Alternative mai ieftine pentru Bitban stiti?
Mersi
.
Merita 300 lei, in opinia mea, daca indrepti niste linkuri de calitate catre acel articol de pe adevarul unde ai link, pentru a creste relevanta paginii si implicit puterea linkului tau. Nu deranjeaza pe nimeni, zic eu, sa rankeze si cu un articol dedicat de pe adevarul.ro.
Doar am exploatat niste brese micute ale platformei (html injection / xss). Nu stiu ce sa zic in rest.
Eu am cumparat unul prin primavara, daca nu ma insel la pretul de vreo 200 de euro. Nu a fost cine stie ce, sincer sa iti spun, tocmai din motivul descris si de Tom. Cred ca de acea suma de bani era mult mai ok sa cumpar 10-20 de linkuri related sau vreo 5 in siteuri mai curate.
P.S: ca sa nu mai zic ca in webmaster tool nici acum nu imi apare, deci posibil ca Google sa il fi ignorat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)