Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Valoare link

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit Valoare link

Am posibilitatea sa postez un link in articole de promovare pe Adevarul. Cam cat ar valora un astfel de link?

CDK
    CDK este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    94
    Putere Rep
    35

Implicit

Daca este vorba de un articol creeat doar pentru link (SEO), nu te astepta sa aiba o valoare reala mai mare de 300 lei. Pentru articol de branding negociezi pretul cu domnii sau domnisoarele de acolo, in functie de interesul tau.

Detalii:

Adevarul.ro si adevarul.it au facut parte din strategia mea de link building, la fel ca toate site-urile ce foloseau cms-ul Bitban, pe vremea cand erau permise coduri html in comentarii. Comentariile erau (ca structura html), parte din articol. Linkurile erau dofollow, pentru ca nu existau filtre (chiar permiteau inserare de javascript si iframes pe unele site-uri - inclusiv adevarul.it), iar concurenta (alti spammeri), nu am avut pentru mai mult de un an.

Adevarul.ro avea PR7, trafic la greu, dar puterea linkului era mult mai mica decat un link fara anchor primit de pe site-ul unui blogger foarte cunoscut de pe meleagurile noastre.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de CDK Vezi Post

Adevarul.ro avea PR7, trafic la greu, dar puterea linkului era mult mai mica decat un link fara anchor primit de pe site-ul unui blogger foarte cunoscut de pe meleagurile noastre.
    Da, era normal, pentru ca acel PR7 (sa-i zicem autoritate) se imparte la 525.000 de pagini.

O pagina random din adevarul are doar 281 internal si 75 external. Cei 300 lei ai tai sunt "teapa".
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

OFF:

CDK ai folosit Bitban?

Platforma pare solida, chiar o aveam in plan insa pretul e destul de piperat. Ce parere ai de Bitban? vad ca adevarul si click inca o foloseste si nu vad sa aibe probleme. Alternative mai ieftine pentru Bitban stiti?

Mersi
    .

CDK
    CDK este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    94
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Da, era normal, pentru ca acel PR7 (sa-i zicem autoritate) se imparte la 525.000 de pagini.

O pagina random din adevarul are doar 281 internal si 75 external. Cei 300 lei ai tai sunt "teapa".
    Merita 300 lei, in opinia mea, daca indrepti niste linkuri de calitate catre acel articol de pe adevarul unde ai link, pentru a creste relevanta paginii si implicit puterea linkului tau. Nu deranjeaza pe nimeni, zic eu, sa rankeze si cu un articol dedicat de pe adevarul.ro.

Citat Postat în original de Paul Vezi Post
    OFF:

CDK ai folosit Bitban?

Platforma pare solida, chiar o aveam in plan insa pretul e destul de piperat. Ce parere ai de Bitban? vad ca adevarul si click inca o foloseste si nu vad sa aibe probleme. Alternative mai ieftine pentru Bitban stiti?

Mersi
    Doar am exploatat niste brese micute ale platformei (html injection / xss). Nu stiu ce sa zic in rest.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Eu am cumparat unul prin primavara, daca nu ma insel la pretul de vreo 200 de euro. Nu a fost cine stie ce, sincer sa iti spun, tocmai din motivul descris si de Tom. Cred ca de acea suma de bani era mult mai ok sa cumpar 10-20 de linkuri related sau vreo 5 in siteuri mai curate.

P.S: ca sa nu mai zic ca in webmaster tool nici acum nu imi apare, deci posibil ca Google sa il fi ignorat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Valoare link din dir articole si din blog de nisa
    De diasomie în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 27th August 2012, 14:51
  2. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 9th September 2009, 23:41
  3. Valoare back-link
    De dragoserv în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 15th February 2008, 15:07
  4. Valoare domenii .ro
    De Obelix în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th January 2008, 11:24
  5. Valoare de optimizare sau valoare comerciala?
    De WeaselMan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 25th September 2005, 17:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •