Salutare tuturor,
Am o problema cu pagina de index a site-ului jocuri-friv[.]ro care momentan este penalizata.
In urma cu 2 ani s-a apucat cineva sa-mi faca negative seo, in mod special pentru index pe cuvintele principale: jocuri, jocuri friv, jocuri online, friv.
De jumatate de an site-ul a inceput sa pice. La inceput index-ul pentru cuvintele jocuri, jocuri online, dupa care, de vreo 2 luni a inceput inclusiv pe cuvintele: jocuri friv, friv.
In sensul acesta am facut constant update in GWT la disavow links cu link-urile pe care le gaseam puse de cel care-mi facea negative seo si site-ul era cat de cat ok. Pica, insa dupa ce raportam link-urile negative isi revenea. Momentan in lista disavow am peste 8k de domenii, in total peste 500k de link-uri au fost aduse site-ului in urma atacurilor SEO negativ.
O alta pagina care am observat ca a picat rau este aceasta: jocuri-friv[.]ro/jocuri-de-gatit.html, care acum este pe pagina 7, de la pagina 2. Intradevar acolo am adus 1 link dintr-un advertorial, link pe care am hotarat in urma cu 2-3 luni sa-l elimin total.
Dar problema acum este ca pentru cuvantul jocuri nici nu imi mai gasesc site-ul.
Tin sa precizez ca la partea de SEO offpage am lucrat foarte precaut, adica mai mult de 5 link-uri in total nu am adus site-ului de-a lungul celor 3 ani de cand il am.
Pana in urma cu o saptamana aveam in partea stanga a site-ului trecute categoriile in felul urmator: Jocuri 3d, Jocuri cu Masini, etc; ceea ce imi facuse un procent de aparitie a cuvantului jocuri de 7-10% pentru index; acum am rezolvat situatia si am eliminat cuvantul jocuri, ramanand in felul urmator: 3D, Masini, Aventura, etc.
Am eliminat link-urile externe pentru tot site-ul, cele care au ramas sunt trecute cu nofollow.
Sunt dispus sa platesc pentru cel care gaseste o rezolvare la problema aceasta.

Răspunde cu citat