Ce este SEO Off-page , daca excludem campaniile de linkbuilding ? Poate insemna SEO Off-page si altceva decat linkbuilding?
Ce este SEO Off-page , daca excludem campaniile de linkbuilding ? Poate insemna SEO Off-page si altceva decat linkbuilding?
Activitate social media si promovare pe retele reddit.com, digg.com, stumbleupon.com, scoop.it, delicious.com, etc.
Orice fel de promovare (articole, stiri, comunicate, social media, reviewuri, recenzii) care sa nu includa link catre siteul vizat. De obicei se foloseste la consolidarea unui brand, atat timp cat gasesti contextual brandul respectiv. In ce masura ajuta in SERP? las "expertii" sa ne spuna.
Poate ajuta la urcare dar si la expunerea "brand-ului".
+ mentionare nume site si sau brand fara link spre el. E inca o teorie neverificata dar nu strica.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pe parte de social media cel mai bun mi se pare Google+ Parerea mea e ca cea mai buna ar fi o campanie de promovare acolo in primul rand. G+ ofera linkuri do-follow, fata de restul (va rog sa ma corectati daca nu e adevarat) ceea ce te ajuta in timp la cautarile organice, adica cu cat mai multa lume da share, cu atat mai bine pt tine.
Pe partea de Facebook, care e principalala retea de social media la noi, nu consider ca te ajuta foarte mult la inceput. Poate daca bagi un remarketing, dar si acolo sunt destul de slabe sanse si risti sa arunci banii degeaba.
Iar de restul retelelor, nu prea conteaza expunerea acolo momentan. sunt prea putini utilizatori la noi in tara ca sa conteze. sigur, daca faci campanii pentru un site din alta tara atunci da, cu siguranta te vor ajuta.
daca distribui un link al unui site pe google+ ma poate urca in serp?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)