Buna ziua,
S-a schimbat mult seo si fb ca reusrse de traffic catre site-ul tau de affiliat.Am gasit un curs f bun pe affiliate mk numai ca e vechi de 4 ani nu stiu tehnicile or mai fii bune?
Multumesc
Buna ziua,
S-a schimbat mult seo si fb ca reusrse de traffic catre site-ul tau de affiliat.Am gasit un curs f bun pe affiliate mk numai ca e vechi de 4 ani nu stiu tehnicile or mai fii bune?
Multumesc
Salut de ce nu folosesti virgule din cand in cand nu te gandesti ca ne e greu sa citim daca scrii asa fara virgule foloseste functia "search" sa ne citim cu bine.
2parale, afiliatii si marketingul afiliat
Afiliere Emag ProfitShare
Altex Afiliere
De unde sa stie lumea ce scrie in cursul tau de 4 ani?
Poate scrie de bine, poate de rau.
Parerea mea: ganditi-va mai mult de 3 secude inainte sa deschideti astfel de topicuri.
Cititi si regulamentul daca tot aveti timp liber la dispozitie, mai ales partea asta:
6. Cand realizati un post, va rugam nu folositi limbaj pueril, indecent, "mirc-style" sau a-roman: "Shi vom merge la cineva" , "Gugal" etc. De asemenea, va rugam fiti foarte atenti si la corectitudinea gramaticala a post-urilor dvs. Corectati-va greselile gasite (revazand inca odata post-ul, inainte de a-l trimite pentru publicare). Mai bine 10 cuvinte scrise corect, decat sa fie apoi 5 post-uri ale altor membri, care incearca sa descifreze ce ati scris.
Cei care incalca aceasta regula vor fi penalizati cu o infractiune valorand 1 punct (valabila 30 zile).
Trust, but verify.
Nu va mai bateti joc!
Topic inchis.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)