Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 44

Subiect: Puterea linkului vs numarul de pagini al unui site

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Update pe parcursul proiectului:

La aproape 2 luni de la inceperea proiectului, am urcat de pe locul #9 pe locul #2.
    Pana acum am folosit 20 de site-uri impingatoare, cate unul la 3 zile in medie.
    Nu cred ca va fi nevoie de 50 , intr-un final, pentru a atinge #1, asa cum credeam la inceput.

seoplus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st September 2014
    Locaţie
    bacau
    Vârstă
    53
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Linkurile din siteurile impingatoare le-ati pus doar in articole, sau si in alte locatii gen pagini dedicate, widget pe homepage etc.?

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

Implicit

Linkurile au fost puse contextual doar in articole.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ca exemplu de linkuri contextuale, poti sa te uiti la modul de constructie al acestor 4 site-uri impingatoare:
    Cod:
    jerrysnell.com
    alittlebitofnotmuch.com
    milieulink.com
    study-turkce.com
    Toate sunt un wordpress chior doar cu pagina principala si un un articol despre treadmills ( benzi de alergat) cu link contextual catre livelongerrunning.com
    Datorita acestui tip de linkuri se afla acest site pe #1 in google pe "best treadmill" si "treadmill reviews"
    In caz ca te intrebi cat rezista o astfel de metoda de a crea backlinkuri, o sa-ti reamintesc ca tocmai a trecut penguinul si site-ul asta a ramas pe aceeasi pozitie adica #1.
    Deci, i-a fost validata metoda. Ca n-o sa fie acolo pe vecie asta stim toti dar atat timp cat este acolo, acest site face ~ 4.000$/luna comision de la Amazon.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Felicitari Dascalescu.

Multumesc pentru experienta impartasita. Ceea ce m-a lasat cu gura cascata este ca domeniile impingatoare au doar o singura pagina.

Am uitat sa intreb. Impingatoarele au vreun backlink?
    Ultima modificare făcută de Vicarious; 9th November 2014 la 14:15.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

Implicit

Normal ca au backlinkuri ,sunt domenii cumparate la licitatii, tocmai de-aia au si fost luate, ca sa ajute la intreaga constructie. Impingatoare goale fara backlink nu-s evident bune la nimic, unele au Trust Flow, Citation Flow >15, unele am vazut ca au DA>25 si au zeci de backlinkuri. Verifica-le si tu si uita-te si in archive.org sa vezi cum aratau acum cativa ani.
    <sarcasm>Multe n-au PageRank pentru ca cel care le-a cumparat n-a fost vreun roman obsedat de PR ...</sarcasm> - la modul general vorbesc, nu vreau sa jignesc pe nimeni din cadrul acestui topic dar am observat obsesia webmasterilor romani pentru PR, ma intreb de ce oare din moment ce nu mai are relevanta ?!

Faptul ca blogurile au o singura pagina e un pic risky business intr-adevar dar ce sa ne mai ascundem dupa deget, oricum un blog dintr-un PBN nu va trece niciodata drept backlink real la o verificare manuala, asa ca poate e pierdere de timp sa se mai chinuie sa le mai bibileasca.
    Insa de bun simt este sa blochezi ahrefs/majestic sa-ti gaseasca backlinkurile, macar asa o parte din concurenta va avea dificultati in a iti gasi backlinkurile si nu te va raporta imediat.
    Site-ul asta e acolo pe #1 pe google.com de peste 1 an ca idee.

Ideea e ca i-am urmat si eu metoda si impartasesc experienta mea: Dupa 20 de site-uri impingatoare cumparate de la 10 registrari diferiti si puse online pe 20 de conturi shared luate de la 20 de companii de webhosting diferite, mi-am impins money-site-ul meu de pe #9 pe #2 :
    Ultima modificare făcută de dascalescu; 9th November 2014 la 14:47.

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    45
    Posturi
    138
    Putere Rep
    22

Implicit

In lipsa PR, care metrice crezi ca sunt mai importante pentru un domeniu? Am observat ca DA creste destul de usor pana pe la 20-23 cu doar linkuri din directoare, ceea ce creeaza o senzatie falsa de domeniu puternic. Peste 26, 27 pare sa fie altceva insa. Un domeniu puternic in opinia mea ar arata minim asa: DA>25, MozRank>5, TF & CF>15, minim 50 root domains linking in. Ce spui?

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    Normal ca au backlinkuri ,sunt domenii cumparate la licitatii, tocmai de-aia au si fost luate, ca sa ajute la intreaga constructie. Impingatoare goale fara backlink nu-s evident bune la nimic, unele au Trust Flow, Citation Flow >15, unele am vazut ca au DA>25 si au zeci de backlinkuri. Verifica-le si tu si uita-te si in archive.org sa vezi cum aratau acum cativa ani.
    <sarcasm>Multe n-au PageRank pentru ca cel care le-a cumparat n-a fost vreun roman obsedat de PR ...</sarcasm> - la modul general vorbesc, nu vreau sa jignesc pe nimeni din cadrul acestui topic dar am observat obsesia webmasterilor romani pentru PR, ma intreb de ce oare din moment ce nu mai are relevanta ?!

Faptul ca blogurile au o singura pagina e un pic risky business intr-adevar dar ce sa ne mai ascundem dupa deget, oricum un blog dintr-un PBN nu va trece niciodata drept backlink real la o verificare manuala, asa ca poate e pierdere de timp sa se mai chinuie sa le mai bibileasca.
    Insa de bun simt este sa blochezi ahrefs/majestic sa-ti gaseasca backlinkurile, macar asa o parte din concurenta va avea dificultati in a iti gasi backlinkurile si nu te va raporta imediat.
    Site-ul asta e acolo pe #1 pe google.com de peste 1 an ca idee.

Ideea e ca i-am urmat si eu metoda si impartasesc experienta mea: Dupa 20 de site-uri impingatoare cumparate de la 10 registrari diferiti si puse online pe 20 de conturi shared luate de la 20 de companii de webhosting diferite, mi-am impins money-site-ul meu de pe #9 pe #2 :

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

Implicit

Exact asa cum zici e bine: DA>25, MozRank>5, TF & CF>15
    N-as marsa pe "minim 50 root domains linking in", setezi cam sus cerintele si s-ar putea sa te coste prea mult. Macar 10 sa fie si e ok.
    Poti sa-ti arunci un ochi aici la ce preturi iti cer pentru cerintele specificate de tine: High Pagerank domains for sale - prnator.com

Marius P. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    Ai facut si T2 ?

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu. Nu-i nevoie daca pilonii sunt suficient de buni.

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th March 2013, 21:00
  2. Puterea textului ancora in google.ro
    De Andrei S în forumul Google
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 15th January 2011, 12:12
  3. Numarul de pagini indexate scade vertiginos
    De resahc în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd December 2008, 14:54
  4. Puterea forumului seopedia
    De romania inedit în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 21st November 2008, 14:31
  5. Puterea sitului vechi catre un site nou
    De Marius Savin în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 25th September 2008, 08:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •