Normal ca au backlinkuri ,sunt domenii cumparate la licitatii, tocmai de-aia au si fost luate, ca sa ajute la intreaga constructie. Impingatoare goale fara backlink nu-s evident bune la nimic, unele au Trust Flow, Citation Flow >15, unele am vazut ca au DA>25 si au zeci de backlinkuri. Verifica-le si tu si uita-te si in archive.org sa vezi cum aratau acum cativa ani.
<sarcasm>Multe n-au PageRank pentru ca cel care le-a cumparat n-a fost vreun roman obsedat de PR ...</sarcasm> - la modul general vorbesc, nu vreau sa jignesc pe nimeni din cadrul acestui topic dar am observat obsesia webmasterilor romani pentru PR, ma intreb de ce oare din moment ce nu mai are relevanta ?!
Faptul ca blogurile au o singura pagina e un pic risky business intr-adevar dar ce sa ne mai ascundem dupa deget, oricum un blog dintr-un PBN nu va trece niciodata drept backlink real la o verificare manuala, asa ca poate e pierdere de timp sa se mai chinuie sa le mai bibileasca.
Insa de bun simt este sa blochezi ahrefs/majestic sa-ti gaseasca backlinkurile, macar asa o parte din concurenta va avea dificultati in a iti gasi backlinkurile si nu te va raporta imediat.
Site-ul asta e acolo pe #1 pe google.com de peste 1 an ca idee.
Ideea e ca i-am urmat si eu metoda si impartasesc experienta mea: Dupa 20 de site-uri impingatoare cumparate de la 10 registrari diferiti si puse online pe 20 de conturi shared luate de la 20 de companii de webhosting diferite, mi-am impins money-site-ul meu de pe #9 pe #2 :
http://i.imgur.com/eBB7j62.jpg