Postat în original de
diasomie
Am incercat cu app 20 impingatoare wp, ip uri diferite , cu art nou odata la 3-6 zile pe fiecare. Articole unice, cumparate. Situri bibilite.
Nimic, nici o pozitie crescuta in 12 luni. nisa slaba ..5000 cautari.
Mai mult am ajuns la o problema pe care nu o pot trece. Avand proiectul acesta cu min 20 de T1 , dar si alte proiecte care au sateliti de calitate de intretinut, nu fac fata sa sustin atatia sateliti cu linkuri. Asa incat fiecare blog individual, strict luat dupa criteriile moz..este foarte slab, cu putine linkuri, chiar daca au peste 2-3 ani.
Pur si simplu nu pot face linkuri la 80 de bloguri sateliti. ( Doar spam automatizat ar mai sustine atata turma de sateliti, dar ma feresc)
Pe proiecte mai mici cu sub 1000 de cautari am si cumparat articole si linkuri In plus la satelitii lor, ceva mai putini la numar am reusit sa le cresc si un page authority..DEGEABA..parca sunt banat , ca nu prind nici pagina a 5 -a .
NU am de gand sa ma impusc dar ma apuca disperarea cu peste 1000 EURo bagati in linkuri cumparate pe un proiect cu stagnare pe pagina a doua de 1 an.