Zeci, nu sute de pagini.
Versiune printabilă
Zeci, nu sute de pagini.
daca e sa cumpar domenii ce au expirat sau urmeaza sa expire ,dar au backlinkuri ,PageRank 1-2+...si nu sunt penalizate de google +continut nou cu care o sa vin (template ,articole..) ,crezi ca o sa ajute la ridicarea site-ului principal?ceva gen cum ai facut tu?
Am vazut ca folosesti hosturi diferite la fiecare site,daca e sa aibe acelasi host ar avea efect negativ sau deloc?
@mitica69 - acelasi host nu este o idee buna. Poti sa-ti iei usor penalizare pentru asta. Bate la ochi, 50 de site-uri care dau link catre acelasi site sa fie gazduite pe acelasi ip/host/server.
Asta e si ideea proiectului, sa para cat mai natural. Diferite domenii, diferiti registrari, diferite ip-uri.
@dascalescu - Felicitari pentru reusita, cand vezi ca altii reusesc parca prinzi iar avant in lucru.
As avea cateva intrebari daca nu sunt secrete.
- Catre money-site ai adus doar cele 25 de linkuri sau ai mai adus si altele inainte (ziceai ca daca nici acum nu reusesti sa il urci...).
- Site-ul este nou sau are ceva vechime.
- Domeniile cumparate le-ai luat pe numele tau sau pe nume fictive (am vazut in alt topic ca cineva a avut probleme cand a dat nume false).
Ar fi ceva legat de privacy dar nu stiu cum sta treaba.
- Administrarea domeniilor o faci de pe acelasi pc/os/browser sau folosesti proxy-uri.
Multumesc.
- 50 hosturi diferite, clar;
- site-ul era vechi , mai avea si alte tipuri de backlinkuri;
- domenii luate pe numele meu si unde puteam , plateam privacy ( spun asta pt ca la domeniile de tara cum ar fi .dk nu ai posibilitatea sa platesti privacy)
- administrare dintr-un singur punct.