Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Tema Wordpress - Intrebare

NoWayJose este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    29th October 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    40
    Putere Rep
    23

Implicit Tema Wordpress - Intrebare

Salut,

Am dat startul unui nou blog, am gasit o tema care imi place dar am niste optiuni de formatare pe partea care nu sunt sigur daca mi-ar afecta sau nu optimizarea SEO onpage. Asa cum puteti vedea in printscreen-ul atasat, tema imi da optiunea de a alege ce tip de articol este cel pe care doresc sa il postez. Problema este ca, daca aleg Standard, adica text, tema nu imi va mai afisa pe homepage "Featured image"-ul, si home page-ul ar arata foarte sec.

Daca aleg "Image", tema imi afiseaza pe homepage featured image dar vede postarea ca fiind una pentru imagini.

Intrebarea mea este: daca merg inainte cu tema asta si setez image la fiecare postare, mi-ar putea afecta in vreun fel optimizarea SEO? Este vreo posibilitate ca robotii sa trateze postarea la fel cum o face tema?

Nu prea as vrea sa renunt la tema ca este usor customizabila si are foarte multe optiuni. Tema se numeste Anew.

Multumesc!

format-options.png
    Vand baza de date cu 5576 companii taxi din UK.
    Nu-mi place masina personala asa ca inchiriez de la imarentals.ro .

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    25

Implicit

Cu puțin research, ai putea să găsești o formulă care să-ți preia și featured image în teaserele din frontpage. Am făcut asta acum ceva vreme și chiar dacă nu sunt programator, am rezolvat problema cu o funcție, în mai puțin de o oră pe o temă blanc (underscores.me). Așa poți să alegi standard și n-ai niciun fel de problemă. Aici ai o sugestie.
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de NoWayJose Vezi Post
    Salut,

Am dat startul unui nou blog, am gasit o tema care imi place dar am niste optiuni de formatare pe partea care nu sunt sigur daca mi-ar afecta sau nu optimizarea SEO onpage. Asa cum puteti vedea in printscreen-ul atasat, tema imi da optiunea de a alege ce tip de articol este cel pe care doresc sa il postez. Problema este ca, daca aleg Standard, adica text, tema nu imi va mai afisa pe homepage "Featured image"-ul, si home page-ul ar arata foarte sec.

Daca aleg "Image", tema imi afiseaza pe homepage featured image dar vede postarea ca fiind una pentru imagini.

Intrebarea mea este: daca merg inainte cu tema asta si setez image la fiecare postare, mi-ar putea afecta in vreun fel optimizarea SEO? Este vreo posibilitate ca robotii sa trateze postarea la fel cum o face tema?

Nu prea as vrea sa renunt la tema ca este usor customizabila si are foarte multe optiuni. Tema se numeste Anew.

Multumesc!

format-options.png
    Da de ce nu o pui manual, eu asa fac! Iti ia 10 secunde!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Etape instalare Wordpress si tema Wordpress
    De Duca Adrian în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2014, 23:19
  2. Tema Wordpress
    De beke în forumul Continut web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th June 2013, 00:58
  3. tema wordpress
    De fabby în forumul WordPress
    Răspunsuri: 28