Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 50 din 50

Subiect: Update algoritm februarie 2014

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    52
    Posturi
    359
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de Thomass Vezi Post
    @zoltan - pt mine un link e prost daca nu are autoritate si PR, daca exista un nr mare de OBL si daca in site-ul respectiv exista prea multe reclame.
    Este atat de relativ ce spui ca nu se poate ghida dupa ea. Pun aceste intrebari pentru ca daca ai o valoare la un parametru atunci deja poti sa te ghidezi dupa ea. Stiu ca sunt informatii pentru care multi au lucrat ca sa afle, dar poate daca adunam aceste informatii, putem forma o imagine mai clara despre ce este sau nu bine.

Sa luam un exemplu, verifici un site pe backlinkwatch.com/ care arata si obl si incerci sa depistezi cu ea linkurile slabe pentru a le elimina.
    Care este numarul maxim de obl ca sa poti spune ca acesta este ok?
    Cum masori autoritatea linkului? Te gandesti la Page authority si Domain authority de la Moz? De exemplu vreau sa aduc un link de pe un site si verific PA si DA, care sunt valorile care ti se par acceptabile? Care sunt valorile la care deja consideri ca un site este de proasta calitate de pe care nu merita sa aduci link?

Tom a dat niste date mai sus care pot fi considerate repere pe care el le foloseste si sunt foarte recunoscator pentru acele informatii. Inteleg ca nu sunt date fixe sau ca in unele cazuri valorile pot fi usor diferite, dar sunt repere spre care poti sa tinzi chiar daca ti se par cateodata un pic exigente. Acesta este motivul pentru care te intreb si pe tine de reperele tale.

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    442
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Page pr: 0, viitor 0 maxim 1
    External links: 100 minim, dar au si 125
    Total links: 520

Tota links, nu inteleg la ce face referire, linkurile care le are siteul repescpectiv pe root ?
    D R G

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Din experienta ultimelor saptamani metrica unui link daor tinand cont doar de cele de mai sus e putin depasita
    Sunt schimbari radicale in utlimul timp in google si nu mi-am dat seama care este "secretul"
    Se pare ca exista un mix de tipuri de link-uri (nu doar dofollow si nofollow) pentur care google le considera link-uri naturale
    Daca iei doar 5 link-uri din ziare de top in interiorul unui articol poti fi penalizat, daca intr-un articol este link in text, daca in unul este pus doar url complet click-abi, daca in altul este pus la sfarsit, daca apare si pe 1-3 forumuri, daca apre si url fara link poate fi ok. Conteaza cadenta cu care vin link-urile, cred ca conteaza si cadenta in timp dintre link-ul catre pagina de destinatie si social media, cred ca este un anumit raport, este ok sa ai 1 link catre o pagina fara activitate social media, dar daca sunt 3 link-uri si nu este activitate social media legata de acea pagina de destinatie, poate fi declansat un flag
    SEO a devenit ceva foarte complicat, eu nu am descoperit care este reteta corecta de link-uri
    Vad site-uri ce urca in top dupa o reteta, vad altele site-uri care pica aplicand aceeasi reteta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

segamarius este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

La mine site-ul a picat dupa ce am pus mai multe reclame agresive.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Se pare ca problema e de la adcash.com

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    52
    Posturi
    359
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Din experienta ultimelor saptamani metrica unui link daor tinand cont doar de cele de mai sus e putin depasita
    Sunt schimbari radicale in utlimul timp in google si nu mi-am dat seama care este "secretul"
    Se pare ca exista un mix de tipuri de link-uri (nu doar dofollow si nofollow) pentur care google le considera link-uri naturale
    Daca iei doar 5 link-uri din ziare de top in interiorul unui articol poti fi penalizat, daca intr-un articol este link in text, daca in unul este pus doar url complet click-abi, daca in altul este pus la sfarsit, daca apare si pe 1-3 forumuri, daca apre si url fara link poate fi ok.
    Problema este ca nu mai exista predictibilitate, poti sa aduci un link dintr-un articol care in mod normal ar trebui sa te ajute si a doua zi pagina scade sau poate chiar dispare din cautari. Poti spune ca sursa este compromisa? Intrebarea este cum poti depista daca linkul acela este de vina si nu altceva. Acesta este motivul pentru care incerc sa gasesc date clare despre metrica unui link de calitate sa evit cele de slaba calitate. Am multe intrebari la care as vrea raspunsuri, dar se pare ca si altii au aceeasi intrebari sau nu au raspunsuri exacte si clare.
    Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 10th March 2014 la 12:28.

loco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Posturi
    145
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de segamarius Vezi Post
    Se pare ca problema e de la adcash.com
    De unde stii? Ai scos reclamele de la ei si si-a revenit situl?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Da, incepe sa isi revina.

cristian14 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2014
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Din pricina acestor update-uri din ultimii 2 ani, parerea mea este ca google a devenit tot mai slab, ca si motor de cautare. Daca in urma cu 2 ani aveam rezultate foarte bune atunci cand doream sa caut continut de tip text despre un anumit produs, astazi, informatiile utile sunt tot mai greu de gasit. Probabil din pricina acestor update-uri au disparut si o mare parte din siteurile de calitate.

P.s: pentru cel care se plictiseste in fata monitorului si da bad reputation, l-as ruga sa isi argumenteze si motivul.
    Ultima modificare făcută de cristian14; 30th April 2014 la 19:24.

florian g este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    200
    Putere Rep
    27

Implicit

Oare ce fel de panalizare o fi la mine?
    A stat cazut 68 zile, si-a revenit 4 zile la valorile de trafic de dinainte de problema (600-700 UV) si acum iar s-a dus jos (100-150 UV).
    Nu i-am facut absolut nimic perioada asta.
    Ciudata treaba.

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Primul update de Webmaster Tools in 2014
    De filip.camara în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th January 2014, 13:03
  2. Update algoritm ?
    De darkstar_tfd în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 14th January 2009, 17:26
  3. Pr Update Februarie 18 2006
    De Dan55 în forumul Google
    Răspunsuri: 27