9th March 2014, 01:02
1 out of 1 members found this post helpful.
Din experienta ultimelor saptamani metrica unui link daor tinand cont doar de cele de mai sus e putin depasita
Sunt schimbari radicale in utlimul timp in google si nu mi-am dat seama care este "secretul"
Se pare ca exista un mix de tipuri de link-uri (nu doar dofollow si nofollow) pentur care google le considera link-uri naturale
Daca iei doar 5 link-uri din ziare de top in interiorul unui articol poti fi penalizat, daca intr-un articol este link in text, daca in unul este pus doar url complet click-abi, daca in altul este pus la sfarsit, daca apare si pe 1-3 forumuri, daca apre si url fara link poate fi ok. Conteaza cadenta cu care vin link-urile, cred ca conteaza si cadenta in timp dintre link-ul catre pagina de destinatie si social media, cred ca este un anumit raport, este ok sa ai 1 link catre o pagina fara activitate social media, dar daca sunt 3 link-uri si nu este activitate social media legata de acea pagina de destinatie, poate fi declansat un flag
SEO a devenit ceva foarte complicat, eu nu am descoperit care este reteta corecta de link-uri
Vad site-uri ce urca in top dupa o reteta, vad altele site-uri care pica aplicand aceeasi reteta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
30th April 2014, 18:54
1 out of 1 members found this post helpful.
Din pricina acestor update-uri din ultimii 2 ani, parerea mea este ca google a devenit tot mai slab, ca si motor de cautare. Daca in urma cu 2 ani aveam rezultate foarte bune atunci cand doream sa caut continut de tip text despre un anumit produs, astazi, informatiile utile sunt tot mai greu de gasit. Probabil din pricina acestor update-uri au disparut si o mare parte din siteurile de calitate.
P.s: pentru cel care se plictiseste in fata monitorului si da bad reputation, l-as ruga sa isi argumenteze si motivul.
Ultima modificare făcută de cristian14; 30th April 2014 la 19:24.