Se pare ca are loc mult asteptatul update.
Sper sa nu ma insel dar am verificat cu mai multe tool-uri
72.14.207.99
72.14.207.104
72.14.207.106
64.233.167.99
64.233.167.104
Sunt datacenterele care arata diferit.
Se pare ca are loc mult asteptatul update.
Sper sa nu ma insel dar am verificat cu mai multe tool-uri
72.14.207.99
72.14.207.104
72.14.207.106
64.233.167.99
64.233.167.104
Sunt datacenterele care arata diferit.
Nu este PR update. Oscileaza de mai bine de 2 luni de la aparitia lui Big Daddy. Nu s-a stabilizat niciodata. Mai bine spus sunt in teste.
O data finalizat proiectul Big Daddy si raspandirea lui pe toate data centerele cred ca va veni si update-ul adevarat de PR si IBL-uri.
Boingeanu Ben
Nu. Nu sunt aceleasi. Dar nu este update. Este "google dance", care se joaca cu noile data centere.
Boingeanu Ben
Observ si eu schimbari... Crestere de PR la un site cu PR 0 inainte.Postat în original de ben @ Feb 19 2006, 08:25 AM) [post=10543
DC-uri:
216.239.53.99
216.239.57.98
216] Nu. Nu sunt aceleasi. Dar nu este update. Este "google dance", care se joaca cu noile data centere. [/QUOTE]
Observ si eu schimbari... Crestere de PR la un site cu PR 0 inainte.
DC-uri:
216.239.53.99
216.239.57.98
216.239.57.99
216.239.53.104
Ben, si eu te contrazic. Cand google se juca cu PR-ul, o facea intre zero si cel curent. Acum observ si valori peste cel obisnuit. Plus ca site-uri care nu aveau PR au inceput sa arate valori 3 si 4
http://forum.seopedia.ro/index.php?showtopic=186
http://forum.seopedia.ro/index.php?showtopic=964
Cele doua si acesta au fost anuntate de catre mine numai dupa ce am verificat.
Niciodata pe nici un forum nu am postat in legatura cu un posibil update fara ca acesta sa se intample.
Google dance se face intre rezultate avute.
Update se face cand apar rezultate noi.
Problema este ca am observat o zgarcenie din partea lui google odata cu acordarea noilor PR-uri.
Mi se intampla pentru prima data sa scad de PR5 la 4 la un site care nu a pierdut link-uri, au ramas aceleasi poate cateva in plus dar se pare ca algoritmul de calculare al PR-ului a fost nitel schimbat.
Singura crestere vazuta de mine pana acum este la xperts.ro de la PR5 la 6, insa site-uri mari precum roportal.ro, soft32.com, softpedia.com au ramas la aceleasi pr si o scadere ( aici poate ma insel) este la itbox.ro de la 6 la 5.
Sa insemne acest lucru faptul ca google vrea sa transforme PR-ul in ce a fost inainte?
Spun asta pentru ca pagini ale mele cu pr2 care acum au pr3 au crescut in rezultate, acest lucru nu se prea intampla in cazul altor update-uri.
Nu vad nimic inca. :blink:
Dar ar cam fi timpul sa se intample ceva. E cam confuza treaba.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Am dat access temporar la toate dc-uri-le pentru toate account-urile dot-seo.Postat în original de Krumel @ Feb 19 2006, 12:13 PM) [post=10556
Puteti verifica ibl/pr update-ul.
Am facut asta pentru ca am observat ca tocmai pe dc-urile folosite de conturile normale nu sunt inca up] Nu vad nimic inca. :blink:
Dar ar cam fi timpul sa se intample ceva. E cam confuza treaba. [/QUOTE]
Am dat access temporar la toate dc-uri-le pentru toate account-urile dot-seo.
Puteti verifica ibl/pr update-ul.
Am facut asta pentru ca am observat ca tocmai pe dc-urile folosite de conturile normale nu sunt inca update-uri.
Bafta la update![]()
Faza e ca monitorizez de mai bine de 2 luni aproape zilnic evolutia site-urilor mele. Si tot timpul au page rank diferit pentru paginile cautate.
Interesant e ca PR e in scadere, de la 4 la 3, cu toate ca am facut o campanie de popularizare a site-urilor + adaugare in dmoz a unuia.
Trebuie sa va dau dreptate. In sfarsit.S-a jucat destul google cu noi, sa vedem cum se termina.
Am editat unpic titlu topicului ca sa le avem puse mai in ordine.
http://www.seochat.com/?go=1&option=com_se...ro&submit=Check
M-a dus in eroare asta:
http://www.seochat.com/?go=1&option=com_se...2F&submit=Check
Nici acuma nu stiu ce page rank are site-ul ala.)
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)