'seara buna... am tot citit pe forum si am gasit ceva referiri la ceea ce vreau sa intreb acum.. dar nu sunt convins 100% asa ca sper sa-mi gasesc raspunsurile in post-ul asta.
Ok, am urmatoarea problema: vreau sa cumpar un domeniu care sa poarte neaparat numele companiei... de exemplu companie-oras.ro
Compania comercializeaza produse si pentru ca majoritatea surf-erilor cauta pe net dupa cuvantul cheie "produse" ma gandesc sa iau si produse.ro. In felul asta, gandesc eu, cumpar mai mult decat un domeniu, cumpar un cuvant cheie. Evident, daca cuvantul cheie este chiar numele domeniului sau parte importanta din el sansele de a fi gasit sunt f f mari.
Next, amandoua domeniile .ro se pun pe un server care suporta (evident)...2 domenii si
produse.ro il directionez catre companie-oras.ro
Deci site-ul "activ" o sa fie companie-oras.ro. O sa-l scriu "curat", tinand cont de toate regulile de programare in sensul de "cod scris cu mainile si nu cu picioarele" (cod valid, gogu friendly links, tag-uri, inscrieri in motoare etc).
E ok? domeniul care "directioneaza" catre companie-oras.ro cum naiba se pune? E considerat spam? Fizic, pe server, pun numai companie-oras.ro (index.html & stuff), corect?
Inca una (rugaminte)... imi puteti explica cumva.. cu rabdare?
Merci.![]()