Detin un site care nu are altceva pe homepage decat link-uri spre pagini interoare precum: categorii de produse, rezultatele cautarii pentru keyword-uri populare si un set de produse populare. Desi am facut putin link building spre root nu am reusit sa obtin o imbunatatire semnificativa in SERP pentru un set predefinit de keyphrases. Din cunostintele mele SEO unul dintre motive ar putea fi continutul "slim" de pe homepage, asa ca am rugat un prieten sa redacteze un articol bine optimizat pe keyphrase-urile pentru care s-a facut linkbuilding.
Pentru ca in momentul de fata nu am resurse pentru a integra articolul in design-ul homepage-ului m-am gandit sa inserez articolul in pagina si sa-l ascund din CSS. Intrebarea este daca continutul ascuns in DOM ajuta dpdv seo sau nu? Inrebare similara: Linkurile inbound ascunse din css(display:none) ajuta la seo? Din moment ce google indexeaza si linkurile inserate cu javascript (vezi widget-ul lui Puthre) sunt sanse sa interpreteze si codul CSS?
Pozitia articolului in documentul HTML conteaza? E indicat sa pun imediat dupa <body> sau e in regula si dupa linkurile interoare?
Da, inainte sa postez am cautat pe forum dar nu am gasit nimic relevant.

Răspunde cu citat