Buna Ziua,
Am venit pe seopedia, dar am uitat sa ma prezint, asa ca trec direct la subiect. Nu am timp si chef sa ma prezint, am un job asa ca sunt ocupat.
Eu am un job in care sunt platit si pentru
seo, asa ca trebuie sa invat, sau mai simplu, sa va pun pe voi sa ma invatati. Am citit atat de mult pe seopedia, incat am realizat ca pierd vremea aiurea. As prefera sa-mi raspundeti voi, pe timpul vostru la cateva intrebari simple:
Cum optimizez un site onpage ?
Stiu, e netul plin de informatii si pe seopedia sunt zeci de articole, dar n-am timp, ca doar am altceva mai bun de facut, pentru care sunt platit.
Astept de la voi, orice informatii utile, ca sa nu pierd eu vremea, oricum o pierdeti voi, iar dupa ce inteleg exact cum se optimizeaza un site onpage, o sa revin cu alte zeci de intrebari, pentru ca n-am timp de studiat.
Ca sa revin la prima intrebare, cum poti sa-ti dai seama ca un site e penalizat utilizand ahrefs? Am citit o gramada de articole pe forum care spun ca se poate analiza prin ahrefs. Nu vreau sa platesc un astfel de serviciu, prefer sa-mi oferiti voi informatii, link-uri sau chiar un audit, in curand.
Mi-ai pus si numele meu real, ca sa demonstrez de la inceput, ca va respect si sunt o persoana serioasa.
O sa revin in curand, cu multe alte intrebari, foarte interesante, care nu s-au mai "pus" aici pe forum si astept de la voi raspunsuri concrete, ca sa-mi motivez si eu salariul.
Cum nu sunt destule posturi pe seopedia cu astfel de informatii, va ofer astfel sansa sa postati zeci de link-uri aici, link-uri care nu sunt deja postate in forum.